Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/4/2024 09:48:27

Επισκέπτες Online: 710


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
08-08-2011
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Το Σάββατο 6/8/2011 η ομάδα της Τοπικής Κοινότητας Λευκοχωρίου «ΠΑΣ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΑΚΟΣ» διοργάνωσε στο κτήμα «Λίκνο» τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της. Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χαριτωνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μισχόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γεωργακίδης Βασίλειος, ήταν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια του «ΠΑΣ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΑΚΟΥ» και να ευχηθούν καλή επιτυχία στην ομάδα.

Την πορεία της δικής τους ομάδας γιόρτασαν την ίδια ημέρα ο Αθλητικός Όμιλος Κρυονερίου και ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού, καλώντας τους συνδημότες τους σε ένα παραδοσιακό γλέντι στο γήπεδο Κρυονερίου.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι η νέα Διοίκηση στηρίζει έμπρακτα όλες τις τοπικές ομάδες του Δήμου Λαγκαδά  και μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση ενεργώντας, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων αλλά και την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων του Δήμου μας. 

Παρόντες στην εκδήλωση,  οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κ.κ. Τουλουπίδης Γεώργιος και Μήττας Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αϊβατζίδης Παντελής, Ζαχαρέγκας Ζαχαρίας, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος και Μισχόπουλος Απόστολος, ο Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος του Δημάρχου σε θέματα ποδοσφαίρου κ. Κολασίδης Γιάννης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Ασδρές Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος, καθώς και ο Βουλευτής Β’  Θεσσαλονίκης της Ν.Δ κ. Αναστασιάδης Σάββας και ο Πολιτευτής της Ν.Δ κ. Παντελής Τσακίρης.Δελτίο Τύπου Δήμου Λαγκαδά

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium