Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/4/2024 18:44:59

Επισκέπτες Online: 890


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Μάγεψε το κοινό του στο Δρυμό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης
21-07-2022
Μάγεψε το κοινό του στο Δρυμό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο ανοιχτό θέατρο «Τσούκες» Δρυμού.

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης γέμισε συναισθήματα με τις μπαλάντες, αλλά και τις δυνατές ερμηνείες του.
Μπροστά σε περισσότερα από 700 άτομα που έσπευσαν για την συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Δρυμού και βγάζοντας ενέργεια καθ' όλη την διάρκεια της, ο γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα σκηνική του παρουσία καθώς και την αμφίδρομη σύνδεσή του με το κοινό, Δημήτρης Ζερβουδάκης, τραγούδησε δικές του μεγάλες επιτυχίες, αλλά και πολύ γνωστά κομμάτια της έντεχνης ελληνικής σκηνής. 

Μάλιστα, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, βγήκε από το περιβάλλον της σκηνής, ζήτησε να σβήσουν τα φώτα και μόνο με τον φυσικό ήχο της κιθάρας, του μπουζουκιού και της φωνής του, χωρίς μικρόφωνο, τραγούδησε με τη συνοδεία του κοινού αγαπημένα κομμάτια της καλλιτεχνικής του πορείας.
Ο καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα γεγονότα που βιώνει η Ευρώπη, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία και το μεταναστευτικό, αλλά και στην περίπτωση Λιγνάδη, ορμώμενος από το πανό που ήταν τοποθετημένο στις κερκίδες με το σύνθημα «Βιαστής είναι».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν με επιτυχία ο σύλλογος «Εν Δράσει» και η Κοινότητα Δρυμού, έχοντας στο πλευρό τους την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Δρυμού και πλήθος εθελοντών και χορηγών - επιχειρηματιών.
Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας είναι και το γεγονός πως για πρώτη φορά στην 20χρονη λειτουργία του θεάτρου λειτούργησε το κυλικείο του θεάτρου, πράγμα που δείχνει πως οι συλλογικές δράσεις μπορούν να αποφέρουν αξιόλογα αποτελέσματα και πως οι παραπάνω φορείς αντιμετωπίζουν με περίσσεια σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον χώρο του θεάτρου, φροντίζοντας όχι μόνο για την διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων, αλλά και για την συντήρηση, ευπρεπισμό και αποκατάσταση του χώρου.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium