Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/3/2023 15:40:20

 Επισκέπτες Online: 495


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ - Εικονική Πραγματικότητα (Virtual Reality): Πως άλλαξε τον τρόπο εκπαίδευσης (B' μέρος)
26-07-2022
ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ - Εικονική Πραγματικότητα (Virtual Reality): Πως άλλαξε τον τρόπο εκπαίδευσης (B' μέρος)Στα Manoloudi Language Schools αγκαλιάσαμε αυτή τη νέα επαναστατική τεχνολογία, η οποία εστιάζει στην απόκτηση γνώσεων και στην πνευματική καλλιέργεια του μαθητή και επιτρέπει την συναισθηματική εμπλοκή του με το απεικονιζόμενο περιβάλλον.

Αυτό που δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι τι συμβαίνει όταν ενσωματώνουμε αυτό το Τεχνολογικό Εργαλείο στη Βιωματική διδασκαλία;

Πάρτε λοιπόν καλή διάθεση, κιάλια, ένα καπέλο, το παγουρίνο σας και φυσικά τις μάσκες VR και…

Πάμε Σαφάρι!   https://youtu.be/INk7gZfaPVY


Οι
 μικροί μαθητές των Manoloudi Language Schools ανυπομονούν για το μαγικό τους ταξίδι και αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε σε μέρη μακρινά, να ξεφύγουμε από τον θόρυβο της πόλης μας και να φύγουμε για σαφάρι στις σαβάνες και στις ζούγκλες της Αφρικής και να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία, γνωρίζοντας όμορφα και παράξενα ζώα της άγριας φύσης.

Φορέσαμε τις μάσκες Εικονικής Πραγματικότητας και... τα ζώα άρχισαν να ζωντανεύουν με τρόπο μαγικό μπροστά στα μάτια μας...  "άγγιξαν" τα παιδιά μέσω του Virtual Reality χωρίς βέβαια τον κίνδυνο τραυματισμού. Το νέο λεξιλόγιο και τις πληροφορίες που συλλέξαμε τις εφαρμόσαμε σε role play!

Επανάληψη αριθμών μέσω του νέου νομίσματος τα ζωο-ευρώ! Θυμηθήκαμε τους αριθμούς και τα χρώματα και μετρήσαμε ζωο-ευρώ για να αγοράσουμε φωτογραφική μηχανή, καπέλο και κιάλια!

Παρατηρήσαμε και φωτογραφίσαμε άγρια ζώα!! Καταγράψαμε τις πληροφορίες μας!! Πλούσιο το λεξιλόγιο που γνωρίσαμε!!

Και όλο αυτό το ”πάντρεμα“ της Βιωματικής Μάθησης με την Εικονική Πραγματικότητα γίνεται με έναν τρόπο πολύ διακριτικό, ώστε να μην χάνεται η μαγεία στα μάτια μικρών.

Μπράβο παιδιά!!! Μας εντυπωσιάσατε με το κέφι και τον αυθορμητισμό σας!! Αλλο ένα καταπληκτικό μάθημα!!!

Αν θέλετε λοιπόν να ζήσετε τη μαγεία του να μην διαβάζεις απλά για ένα ζώο, ένα μνημείο, έναν πλανήτη ή κάποιο πλάσμα, αλλά να το δεις να ζωντανεύει μπροστά σου, να κινείται, να ακούσεις τι ήχους βγάζει τότε τα Manoloudi Language Schools μπορούν να στο προσφέρουν δίχως αμφιβολία!

Σας περιμένουμε κάθε Τρίτη 17:30 με 19:00 στο Summer School 2022!

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium