Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/7/2024 23:15:52Επισκέπτες Online: 459


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ιστορίες επιτυχίας από τους μαθητές του φροντιστηρίου «Γενικό» στο Λαγκαδά
26-08-2022
Ιστορίες επιτυχίας από τους μαθητές του φροντιστηρίου «Γενικό» στο Λαγκαδά
 

Στα 42 χρόνια λειτουργίας του, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Γενικό» καταφέρνει κάθε χρόνο να ξεχωρίζει μέσα από τις συνεχόμενες επιτυχίες των μαθητών του. Αποτελεί μάλιστα εχέγγυο επιτυχίας για όλες τις ομάδες προσανατολισμού (ανθρωπιστικές, θετικές, οικονομικών). Γι' αυτό και όταν λέμε οτι το "Γενικό" είναι φροντιστήριο υψηλών στόχων, δεν υπερβάλλουμε!

Η φετινή χρονιά, παρότι απαιτητική και δύσκολη λόγω της συνέχισης της πανδημίας, ήταν άκρως επιτυχημένη για το «Γενικό» με πολλές επιτυχίες μαθητών σε υψηλόβαθμες σχολές πρώτης προτίμησης.

Το Lagadas.net συνάντησε κάποιους από τους φετινούς επιτυχόντες οι οποίοι σημείωσαν κορυφαίες βαθμολογίες και συζήτησε μαζί τους για την προετοιμασία, τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και για τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Γενικό» που τους βοήθησαν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Γιώργος Εμμανουηλίδης (από κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Επιστημών)

Εχοντας συγκεντρώσει 18.200 μόρια, ο Γιώργος Εμμανουηλίδης από το Καβαλάρι κατάφερε να πετύχει την εισαγωγή του στη Νομική Θεσσαλονίκης, που ήταν και η πρώτη του επιλογή. Έγραψε 20 στα Λατινικά, 18,3 στην Ιστορία, 17,6 στην Έκθεση και 16,9 στα Αρχαία. Για να πετύχει τον στόχο του, εκτός από το συστηματικό διάβασμα, είχε την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών του στο φροντιστήριο Γενικό. «Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο με βοήθησαν πάρα πολύ με την τεράστια εμπειρία τους, τις σωστές κατευθύνσεις και την κατάλληλη προετοιμασία», υπογραμμίζει.

Πηνελόπη Λαζαρίδου (από κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Επιστημών)

Στη πρώτη της επιλογή, τη Νομική Θεσσαλονίκης κατάφερε να εισαχθεί και η Πηνελόπη Λαζαρίδου από τις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά. Κατάφερε να συγκεντρώσει 18.125 μόρια, έχοντας γράψει στα Λατινικά 19,9, στην Ιστορία 18,7 στην Εκθεση 17 και στα Αρχαία 16,9. Η επιτυχία της, όπως αναφέρει, οφείλεται στην καλή προετοιμασία που είχε κάνει και στα πολλά διαγωνίσματα και εργασίες που έκαναν στο φροντιστήριο «Γενικό».

Κατερίνα Φίτσιου (από κατεύθυνση Θετικών Επιστημών)

Μεγάλη η επιτυχία και της Κατερίνας Φίτσιου από τα Λαγυνά, που συγκέντρωσε 18.125 μόρια και εισήχθη στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης. Η βαθμολογία της άριστη: 19,9 στη Χημεία, 18,8 στη Φυσική, 17,9 στη Βιολογία και 15,9 στην Εκθεση. Όπως αναφέρει, σύγκρινε τα προγράμματα των μαθημάτων από όλα τα φροντιστήρια του Λαγκαδά και κατέληξε στο «Γενικό» καθότι τα μαθήματα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά. «Ετσι περισσεύει χρόνος ώστε να διαβάζουμε στο σπίτι και να αφομοιώνουμε καλύτερα την ύλη». Τέλος, τονίζει πως το φροντιστήριο «Γενικό» προετοιμάζει τους μαθητές μέσω διαγωνισμάτων για θέματα που πολλές φορές είναι δυσκολότερα από τις Πανελλήνιες, γεγονός που βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο θέμα της ψυχολογίας των εξετάσεων. «Οι καθηγητές μας στήριζαν συνεχώς, μας βοήθησαν στην διαχείριση του άγχους και ενδιαφέρονταν πραγματικά για την εξέλιξη μας. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, την κα Μάχη και τον κο Αρη, αλλά και με όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου».

Ελπίδα Κωνσταντινίδου (από κατεύθυνση Θετικών Επιστημών)

Στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης εισήχθη η Ελπίδα Κωνσταντινίδου από τον Λαγκαδά. Συγκέντρωσε 15.250 μόρια, έχοντας γράψει 16,2 στα Μαθηματικά, 16,1 στη Χημεία, 15,1 στην Εκθεση και 13,6 στη Φυσική. Η Ελπίδα αναφέρει πως η επιτυχία της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην οργάνωση και τη μεθοδικότητα του φροντιστηρίου και στο υψηλό επίπεδο γνώσεων, εμπειρίας και συνεργασίας μεταξύ καθηγητών και μαθητών.

Αναστάσιος Σεπιάδης (από κατεύθυνση Οικονομικών)

Στη Σχολή Αστυφυλάκων πέρασε ο Αναστάσιος Σεπιάδης από τη Χρυσαυγή, συγκεντρώνοντας 16.875 μόρια. Εγραψε 19,1 στην Οικονομία, 18,2 στην Πληροφορική, 16,3 στα Μαθηματικά και 13,9 στην Εκθεση. Τονίζει πως η εμπειρία και τον αμέριστο ενδιαφέρον των καθηγητών του «Γενικού» τον βοήθησαν να πετύχει τον στόχο του. «Ηταν πάντα δίπλα μας, έλυναν τις απορίες μας, ενδιαφέρονταν πραγματικά να πετύχουμε και μας ενθάρρυναν με κάθε τρόπο».

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2022

Εμμανουηλίδης Γιώργος

Νομική Θεσσαλονίκη

Καμπέρη Αργυρώ

Βιοτεχνολογίας & Οινολογίας Δράμα

Κρυωνά Μαρία

Νοσηλευτική Ιωάννινα

Κωνσταντινίδου Ελπίδα

Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/νίκη

Λαζαρίδου Πηνελόπη

Νομική Θεσσαλονίκη
Λαζαρίδου Σόνια
Πολιτικής Επιστήμης Κομοτηνή

Μαρίνη Χρύσα

Προσχ. Αγωγής & Εκπαίδευσης Θεσ/νίκη

Μπογδάνη Δανάη

Κοινωνικολογίας Αθήνα ΕΚΠΑ

Μυτιληνού Καλιρρόη

Κοινωνικής Επιστήμης Κομοτηνή

Σεπιάδης Αναστάσιος

Αστυφυλάκων

Στεφανίδης Χρυσόστομος

Νοσηλευτική Θεσσαλονίκη

Ταχματζίδου Κατερίνα

Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνή

Τράκα Ραφαέλλα

Μαιευτική Πτολεμαΐδα

Φίτσιου Κατερίνα

Ιατρική Αλεξανδρούπολης


Επιτυχόντες 2021 πατήστε εδώ


Επιτυχόντες 2019 πατήστε εδώ

Επιτυχόντες 2018 πατήστε εδώ

Επιτυχόντες 2017 πατήστε εδώ

Επιτυχόντες 2016 πατήστε εδώ

Επιτυχόντες 2015 πατήστε εδώ

Επιτυχόντες 2014 πατήστε εδώ

ΓΕΝΙΚΟ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Υπεύθυνος Σπουδών

Στοϊμένης Αρης - Μαθηματικός


Χρ. Σμύρνης & Παρ. Λουτρών,

Λαγκαδάς

Τηλ. 23940 22155


Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium