Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/3/2023 00:23:09

 Επισκέπτες Online: 654


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στον Δήμο Λαγκαδά
07-09-2022
Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στον Δήμο Λαγκαδά
 

Επίσκεψη στον Δήμο Λαγκαδά πραγματοποίησε χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιούν κυβερνητικά στελέχη ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ.

Ο υπουργός επισκέφθηκε αρχικά το Ειρηνοδικείο Λαγκαδά, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του να μεταστεγαστεί η Δικαστική Υπηρεσία στον χώρο του πρώην Επαρχείου Λαγκαδά, από το ακατάλληλο κτήριο που βρίσκεται τώρα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι εφόσον εξασφαλίστηκε ο χώρος για τη μεταστέγαση του Ειρηνοδικείου δεν τίθεται θέμα κλεισίματος της συγκεκριμένης δικαστικής υπηρεσίας, Οι δικαστικοί λειτουργοί και οι υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου Λαγκαδά εξήραν ενώπιον του Υπουργού την προσωπική προσπάθεια του Δημάρχου Ιωάννη Ταχματζίδη και της διοίκησης του Δήμου ώστε να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά τη στέγαση της υπηρεσίας τους σε κατάλληλο χώρο.
A
κολούθησε επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Πλάτωνα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών του Δήμου Λαγκαδά.Η παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης στον Δήμο Λαγκαδά ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου της χώρας, την Stone Group International που εδρεύει στο Καβαλάρι.

Παρόντες στην επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στον Δήμο Λαγκαδά, ήταν οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η γενική γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Φινοκαλιώτης, ο πολιτευτής Φάνης Παππάς, καθώς και μέλη της Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium