Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/12/2023 18:57:36

Επισκέπτες Online: 633


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανδρεάδου: Έργο Ταχματζίδη οι εξωφρενικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΛ
05-10-2022
Ανδρεάδου: Έργο Ταχματζίδη οι εξωφρενικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΛ
 

Με διαρκείς παρεμβάσεις της τους τελευταίους μήνες, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, αναδεικνύει το θέμα της ανάλγητης πολιτικής που ακολουθεί η διοίκηση Ταχματζίδη στο θέμα των εξωφρενικών χρεώσεων στους λογαριασμούς του νερού, οι οποίες έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των δημοτών και έχουν λυγίσει τα νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Η κ. Ανδρεάδου επανέφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας και με ανάρτησή της πριν από λίγο στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επαναλαμβάνει πως η παράταξή της δεν θα σταματήσει να ασκεί κριτική μέχρι να καταργηθούν οι άδικες επιβαρύνσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας. Ανδρεάδου: 

«Όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, σε συνδυασμό με τα παράπονα που καθημερινά μας μεταφέρουν οι συνδημότες μας για τις υπέρογκες αυξήσεις που καλούνται να πληρώσουν στους λογαριασμούς της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λαγκαδά, δικαιώνουν απόλυτα την στάση που κρατήσαμε στο τεράστιο αυτό ζήτημα και τις προειδοποιήσεις που απευθύναμε στη δημοτική αρχή.
Η παράταξή μας είχε αναδείξει από την πρώτη στιγμή το θέμα και είχε καταστήσει σαφές προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΛ και του δήμου Λαγκαδά ότι οι συνέπειες της απόφασής τους και της ανάλγητης πολιτικής τους, θα είναι να προκληθεί ένα κόστος για τους δημότες - καταναλωτές, το οποίο θα είναι δυσβάσταχτο, θα τους γονατίσει.
Ασκήσαμε έντονη κριτική, καταψηφίσαμε την αδικαιολόγητη επιβολή του χαρατσιού και ζητήσαμε να καταργηθούν οι άδικες επιβαρύνσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης, αλλά και να εξαιρεθούν άμεσα από το τέλος ομβρίων υδάτων όλοι οι οικισμοί του δήμου Λαγκαδά.
Οι διοικήσεις της ΔΕΥΑΛ και του δήμου Λαγκαδά, είναι προφανές ότι ή δεν έχουν καταλάβει τι αυξήσεις επέβαλλαν, ή δεν τους… καίγεται καρφάκι για την απόγνωση των συνδημοτών μας και τον τρόμο που τους προκαλούν τα ποσά που αντικρίζουν όταν παίρνουν τους λογαριασμούς της ύδρευσης στα χέρια τους.

Η διοίκηση Ταχματζίδη οφείλει να ακούσει επιτέλους την κοινωνική αγανάκτηση. Να πάρει πίσω τις αδικαιολόγητες αυξήσεις, να βάλει τάξη στη ΔΕΥΑΛ και να μετακυλήσει το όφελος που είχε από το χρέος που της χαρίστηκε στους πολίτες.
Εμείς, δεν θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική, στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά, όπως κάναμε και στην διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του, αλλά και με κάθε άλλο μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας για την κατάργηση των εξωφρενικών επιβαρύνσεων στους λογαριασμούς της ύδρευσης, που είναι έργο Ταχματζίδη και έχει φέρει σε απόγνωση τα νοικοκυριά στο δήμο Λαγκαδά».

www.lagadasola.com 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium