Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/3/2024 08:44:26Επισκέπτες Online: 388


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Κλειστοί δρόμοι και απαγόρευση στάθμευσης την Κυριακή στον Λαγκαδά λόγω αγώνων δρόμου
20-10-2022
Κλειστοί δρόμοι και απαγόρευση στάθμευσης την Κυριακή στον Λαγκαδά λόγω αγώνων δρόμου
 

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης λόγω αγώνων δρόμων ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. για την περιοχή του Λαγκαδά, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Συγκεκριμένα:
“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την
 Κυριακή (23-10-2022), για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 10χλμ. με την επωνυμία «Το 10άρι του Λαγκαδά» και των παράλληλων αγώνων δρόμου, αποστάσεων 5 και 1χλμ, που διοργανώνονται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και για την ασφάλεια των δρομέων, θα λάβουν χώρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Από ώρα 09.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου αυτή δεν απαγορεύεται και από ώρα 11.30 η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος των δρομολογίων κίνησης των δρομέων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης τους και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για τη διέλευση αυτών χρόνο στις κατωτέρω αναφερόμενες οδούς που συγκροτούν τα δρομολόγια των αγώνων, καθώς και σε βάθος και ικανή απόσταση, στις οδούς που συμβάλλουν στα κάτωθι αναφερόμενα δρομολόγια:

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ., ώρα εκκίνησης 11.45΄

Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά, επί της Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη, στο φ/σ εξόδου πόλης αριστερά προς Αχιλλέα Τζελλίλη (11η επαρχιακή οδός), στο φ/σ  οδού Λουτρών (Κέντρο Υγείας) δεξιά στην οδό Λουτρών προς Λουτρά Λαγκαδά, αναστροφή στα Λουτρά Λαγκαδά, οδός Λουτρών προς την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά όπου δεξιά στη Γκόσιου, δεξιά επί της Β.Αλεξάνδρου, αριστερά επί της οδού Λαγκαδά-Σοχού, αριστερά επί της  οδού για Λύκεια Λαγκαδά, ευθεία επί της Νίκης, αριστερά επί της Παπακυριαζή, δεξιά επί της Κασσάνδρου, αριστερά επί της Κων/νου Ασίκη, αριστερά επί της Μάρκου Μπότσαρη, δεξιά  επί της 27ης Οκτωβρίου, αριστερά επί της Κωνσταντίλλα, ευθεία επί της οδού Σταύρου Μπαρέτη  και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία.

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ., ώρα εκκίνησης 12.35΄

Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά, επί της Μεγ.Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη, στο φ/σ της εξόδου της πόλης αριστερά επί της Αχ.Τζελλίλη (11η επαρχιακή οδός), στη γωνία του Στρατοπέδου «ΜΠΑΡΕΤΗ» δεξιά προς Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά και μετά από 70 μέτρα αριστερά για Αχ.Τζελλίλη, στα φανάρια Λουτρών ( Κέντρο Υγείας), ευθεία επί της οδού Λαγκαδά -Σοχού, αριστερά επί της οδού για Λύκεια Λαγκαδά, ευθεία επί της Νίκης, αριστερά επί της Παπακυριαζή , δεξιά επί της Κασσάνδρου, αριστερά επί της Κ.Ασίκη, αριστερά επί της Μ.Μπότσαρη, δεξιά επί της 27ης Οκτωβρίου, αριστερά επί της Κωνσταντίλλα, ευθεία επί της Μπαρέτη και τερματισμό Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά.

Αγώνας Δρόμου 1 χλμ., ώρα εκκίνησης 12.55΄

Εκκίνηση από τη κεντρική πλατεία Λαγκαδά επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, αριστερά επί της οδού Μακεδονίας, αριστερά επί της οδού Τσακμάνη, ευθεία επί της οδού Βαρβαλιού, αριστερά επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, αριστερά επί της οδού Σταύρου Μπαρέτη, αριστερά επί της οδού Λουτρών και τερματισμός στην κεντρική πλατεία.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 14.00΄ ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων”.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium