Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/12/2023 11:52:36

Επισκέπτες Online: 510


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Τα βιβλία πήραν ζωή χάρη στο Talking Pen
25-10-2022
ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Τα βιβλία πήραν ζωή χάρη στο Talking Pen
 

Αυτή την εβδομάδα στο σχολείο μας ζωντάνεψαν τα βιβλία!!! Πιο συγκεκριμένα, η τάξη της A to B junior «προσκάλεσε» το Talking Pen στο μάθημά της. Έμαθαν νέες λέξεις, τραγούδησαν μαζί και φυσικά διασκέδασαν.

Τί είναι, όμως, το Talking Pen

Πρόκειται για το Στυλό που μιλάει. 

Είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο με εύκολη χρήση, ώστε να μπορούν να το χειρίζονται ακόμη και παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. Είναι, βεβαίως, συμβατό με τα βιβλία που αξιοποιούμε και το χρησιμοποιούμε στις πρώτες 4 τάξεις. Μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού ακούγονται οι πρώτες λέξεις, που προσδίδουν ζωντάνια στο βιβλίο. “Hello! Let’s play!” μας λέει το Talking Pen με το άνοιγμά του και τα μάτια των παιδιών λάμπουν από χαράενθουσιασμό και ανυπομονησία για εξερεύνηση της αγγλικής γλώσσας.

Τα οφέλη από τη χρήση ενός  τέτοιου εκπαιδευτικού εργαλείου είναι ποικίλα. Τα παιδιά καλλιεργούν την ακουστική και προφορική τους δεξιότητα, καθώς ακούν και επαναλαμβάνουν τις λέξεις, τα τραγούδια αλλά και τους διαλόγους που τους λέει το Στυλό που μιλάει. 

Ταυτόχρονα, ενθαρρύνονται να κάνουν συνεχή επανάληψη και να ανακαλύπτουν νέο λεξιλόγιο. Το Talking Pen λειτουργεί στο σπίτι σαν φίλος και δάσκαλος για τα παιδιά. Μέσω αυτού, έρχονται πιο κοντά με τα αγγλικά με τη μορφή παιχνιδιού.

Φυσικά, τα οφέλη δεν σταματούν εδώ! Το παιδί βελτιώνει την αγγλική προφορά του διαρκώς και αποκτά αυτοπεποίθηση. Είναι σίγουρο για τον εαυτό του και το διασκεδάζει με το παραπάνω. Όλα αυτά μόνο με τη χρήση ενός φορητού ηλεκτρονικού στυλό. 

Εσείς είστε έτοιμοι να γνωρίσετε το διάσημο Talking Pen και τη δραστηριότητα παντομίμας;

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium