Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 14:13:37

Επισκέπτες Online: 1004


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανδρεάδου για γέφυρα Ασσήρου: «Μνημείο αδιαφορίας» της διοίκησης Ταχματζίδη
05-12-2022
Ανδρεάδου για γέφυρα Ασσήρου: «Μνημείο αδιαφορίας» της διοίκησης Ταχματζίδη
 

Καθώς έχουν περάσει 14 μήνες από την καταστροφή της γέφυρας της Ασσήρου, χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτε για την αποκατάσταση και χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες και πότε θα ολοκληρωθούν, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, μετά από πολλές παρεμβάσεις της για το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επανέρχεται με ανάρτηση στους λογαριασμούς της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η κα. Ανδρεάδου χαρακτηρίζει την υπόθεση «μνημείο αδιαφορίας της διοίκησης Ταχματζίδη» και υπενθυμίζει ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Νοεμβρίου ο δήμαρχος Λαγκαδά είχε δεσμευτεί πως θα έχει κάτι συγκεκριμένο να πει στο επόμενο, μένοντας όμως στα λόγια για μία ακόμη φορά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της κας Ανδρεάδου:

«Σε «μνημείο αδιαφορίας» της διοίκησης Ταχματζίδη έχει μετατραπεί η κατεστραμμένη γέφυρα της Ασσήρου, στον ποταμό Μπογδάνα, που έχει κόψει τον Δήμο Λαγκαδά στη μέση από τον Οκτώβριο του 2021.
Τους τελευταίους 14 μήνες (και άγνωστο για πόσο ακόμη…), χιλιάδες άνθρωποι, επαγγελματίες και εργαζόμενοι, κυρίως όμως οι κάτοικοι των 13 χωριών των Δημοτικών Ενοτήτων Ασσήρου και Λαχανά, αναγκάζονται σε παρακάμψεις από αγροτικούς δρόμους, πρωτοφανή ταλαιπωρία και ανυπολόγιστες ζημίες στα οχήματά τους.
Σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2022 και θα υποδεχθούμε το 2023, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της γέφυρας και ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα για την παράδοσή της.
Ο κ. Ταχματζίδης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Νοεμβρίου μάς υποσχέθηκε ότι στο επόμενο θα έχει συγκεκριμένα πράγματα να μας πει και πως δεν θα (ξανα) διαψευστεί. Πέρασε (άλλος) ένας μήνας, αλλά, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον δήμαρχο.
Δεν εκπλησσόμαστε, πλέον… Απλά επιβεβαιωνόμαστε σε όσα λέμε τρία χρόνια τώρα για τη διοίκηση του δήμου Λαγκαδά…»

www.lagadasola.com 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium