Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/4/2023 01:37:01

 Επισκέπτες Online: 500


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Το ενός έτους βιβλιοπωλείο στο Κολχικό που... μας διαβάζει παραμύθια
10-12-2022
Το ενός έτους βιβλιοπωλείο στο Κολχικό που... μας διαβάζει παραμύθια
 

Η δημιουργία ενός βιβλιοπωλείου για την Αθηνά Ταχμαζίδου ήταν για χρόνια το όνειρο της.
Πριν από ένα περίπου χρόνο ολοκλήρωσε το βιβλιοπωλείο που ονειρεύονταν με τέτοιο τρόπο, ώστε είναι σαν να ζει όλη μέρα μέσα στα βιβλία που αγαπά. Αψηφώντας τις δυσκολίες της πανδημίας, δημιούργησε κάτι που δεν υπάρχει σε κανένα βιβλιοπωλείο της επαρχίας Λαγκαδά.

Στο βιβλιοπωλείο «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια» υπάρχει ξεχωριστός χώρος για εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίων, παραστάσεις θεάτρου σκιών ή κουκλοθέατρου και ένα σωρό ακόμη δρώμενα, ενώ στο χώρο του αναγνωστηρίου τα παιδιά μπορούν να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία με ησυχία και χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους.Το βιβλιοπωλείο αποπνέει μια αίσθηση γαλήνης και ξεκούρασης, αφού είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην κουράζει τον βιβλιόφιλο και να προσελκύει τα παιδιά. Το σκηνικό μοιάζει με ένα μεγάλο κάστρο μέσα στη φύση, όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του χώρου. Νεράιδες και ιππότες ξεπροβάλλουν μέσα από τα βιβλία και τα ράφια είναι σχεδιασμένα σε χαμηλό ύψος για να παίρνει κάθε παιδί από μόνο του ό,τι του τραβήξει την προσοχή!

Το «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια» δεν είναι ένα απλό βιβλιοπωλείο στο Κολχικό, αλλά ένας χώρος πολιτισμού σχεδιασμένος για παιδιά, που γίνονται αναγνώστες στην αγκαλιά των γονιών τους! 
Φυσικά και υπάρχουν επιλογές για ενήλικες, όπως βιβλία λογοτεχνίας, ιστορίας, μαγειρικής, κλασικά έργα σπουδαίων συγγραφέων, διεθνής βιβλιογραφία και πολλές επιλογές σε παιχνίδια και προτάσεις για δώρα. Για τις γιορτές, ένα βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο και ο παραλήπτης του δεν ξεχνά ποτέ αυτόν που του το δώρισε. 

Η Αθηνά Ταχμαζίδου προγραμματίζει κάθε μήνα εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους. Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου ο συγγραφέας Δημήτρης Κουζούμης διαβάζει χριστουγεννιάτικα παραμύθια για παιδιά ηλικίας 4-11 ετών με το δικό του, μοναδικό στυλ και την μεγάλη αγάπη που έχει προς τα μικρά παιδιά. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 23940 41040.

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τις δράσεις του «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια», ακολουθείστε το βιβλιοπωλείο στα κοινωνικά δίκτυα:

facebook ΔιαβάΖΩ Παραμύθια

Instagram diavazo_paramithia

«ΔιαβάΖΩ Παραμύθια»
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΚΟΛΧΙΚΟ
Τηλ. 23940 41040
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium