Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2023 15:33:30 Επισκέπτες Online: 594


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Βραβεύσεις με συγκίνηση στα ΚΞΓ Μανωλούδη
06-02-2023
Βραβεύσεις με συγκίνηση στα ΚΞΓ Μανωλούδη
 

Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Μέρα Βράβευσης των μαθητών μας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία PALSO

Συγκίνηση και λάμψη στη βράβευση των αριστούχων μαθητών μας στη Γερμανική γλώσσας σε μια τελετή που έφερε στις μνήμες μας εποχές προ Covid-19.

Μεγάλη χαρά και συγκίνηση για τους αριστούχους μαθητές μας που βραβεύτηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Palso, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι τέσσερις μαθητές συμμετείχαν στις εξετάσεις Γερμανικών της Palso τον Μάιο του 2022 και βραβεύτηκαν και οι τέσσερις για την άριστη επίδοση τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας!

Συγχαρητήρια Αθηνά, Κυριακή, Νικόλα, Τάσο!

Μας κάνατε υπερήφανες για μια ακόμη φορά!

Η ιστορία των σχολείων μας στις διακρίσεις και βραβεύσεις επαναλαμβάνεται σταθερά ως μια απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρουμε στους μαθητές μας!

Οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις που έχουμε λάβει είναι σημαντικές και διαρκείς, και μας δίνουν θάρρος να συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το όραμά μας.

Τα βραβεία και οι πιστοποιήσεις των σχολείων μας αποτελούν επιβράβευση της μακροχρόνιας προσπάθειας όλων των ανθρώπων μας, με βασικό στόχο την εκπαιδευτική αριστεία και τη δημιουργία μιας μοναδικής βιωματικής εμπειρίας εκμάθησης ξένων γλωσσών με το πρόγραμμα Learn with Manoloudi στους μαθητές μας.

Με γνώμονα την επιτυχημένη πορεία των σχολείων μας, τα Manoloudi Language Schools έχουν αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, οι οποίες αποτελούν βασικό κίνητρο για να συνεχίσουν να αναπτύσσονται υπηρετώντας τις αξίες και το όραμα της κυρίας Μανωλούδη Μέλισσας να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική φωλιά όπου όλα τα παιδιά θα μαθαίνουν ξένες γλώσσες με χαρά!


ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

www.manoloudi.eu 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium