Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/6/2022 08:53:28
    Επισκέπτες Online: 414


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η «ΚΡΥΦΗ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ
20-08-2011
Η «ΚΡΥΦΗ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΗΧΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ» και μόλις τέσσερις μέρες πριν λήξει, «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά.


Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη προσωπικού 7 ατόμων στη ΔΕΥΑΛ με σύμβαση εργασίας 8 μηνών σε ειδικότητες όπως, υδραυλικοί, χειριστές μηχανημάτων jcb και αποφρακτικού μηχανήματος και υδρομετρητών - καταμετρητών.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, κάθε προκήρυξη πρέπει υποχρεωτικά να δημοσιευτεί σε 2 ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του νομού. Μία εκ των δύο δημοσιεύσεων -απ’ όπου και το lagadas.net εντόπισε την «επίμαχη» προκήρυξη- έγινε στην εφημερίδα «ΗΧΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ», μία συγκεκριμένης θεματολογίας εφημερίδα, της οποίας οι περισσότεροι αναγνώστες της είναι συνδρομητές. Η εφημερίδα είναι οικονομικού περιεχομένου με έδρα την Αθήνα!

Σε ενημέρωση που είχαμε από τα δύο πρακτορεία τύπου ΑΡΓΟΣ και ΕΥΡΩΠΗ μας ανέφεραν πως η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν διανέμεται στο νομό Θεσσαλονίκης.


Είναι απορίας άξιο πόσοι δημότες του δήμου Λαγκαδά διαβάζουν τη συγκεκριμένη εφημερίδα και ακόμη περισσότερο πόσοι διάβασαν την «ΗΧΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ» το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου (η μία δημοσίευση έγινε το Σάββατο 13 Αυγούστου)!
Αλλωστε ο λόγος που γίνονται οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις σε εφημερίδες είναι για να γίνεται ευρέως γνωστή η προκήρυξη σε όλους, ώστε να μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες μας.
Επίσης, τέσσερις μέρες πριν από τη λήξη της προκήρυξης και συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Αυγούστου αργά το μεσημέρι η προκήρυξη «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά, με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας εβδομάδας!
Προηγήθηκε φυσικά η δημοσίευση της προκήρυξης στο lagadas.net. Αν εξαιρέσουμε τις δύο ημέρες των αργιών, απομένουν μόλις δύο μέρες για τους ενδιαφερόμενους ώστε να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να τα επικυρώσουν και να τα αποστείλουν στη ΔΕΥΑΛ.


Για ποιο λόγο δεν έγινε η δημοσίευση της προκήρυξης της ΔΕΥΑΛ σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας που να διανέμεται και στο Λαγκαδά;


Για ποιο λόγο επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εφημερίδα;


Γιατί καθυστέρησε τουλάχιστον μία εβδομάδα η δημοσίευση της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά;


Γιατί η προκήρυξη δεν ανακοινώθηκε από τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις των οικισμών του Δήμου και από τους ηλεκτρονικούς πίνακες ανακοινώσεων, όπως συνέβη με προηγούμενη προκήρυξη του Δήμου Λαγκαδά;  


Σε μια εποχή που η ανάγκη για εργασία είναι επιτακτική, θεωρείται τουλάχιστον άδικο να μη δίνεται η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.Πασχάλης Μητρακούδης 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium