Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2023 15:33:58 Επισκέπτες Online: 591


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Βασίλης Ρόκος: Ο Λαγκαδιανός που έκανε τους Ινδούς να επιλέξουν την Ελλάδα για επενδύσεις και κινηματογραφικές παραγωγές (ΦΩΤΟ)
10-03-2023
Βασίλης Ρόκος: Ο Λαγκαδιανός που έκανε τους Ινδούς να επιλέξουν την Ελλάδα για επενδύσεις και κινηματογραφικές παραγωγές (ΦΩΤΟ)
 

Έκανε τους Ινδούς να επιλέξουν την Ελλάδα για οικονομικές επενδύσεις και κινηματογραφικές παραγωγές. Πρόκειται για τον Έλληνα επιχειρηματία Βασίλη Ρόκο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η χώρα μας να αποτελέσει τους επόμενους μήνες την έδρα για την κινηματογραφική παραγωγή μιας νέας ταινίας με άρωμα Bollywood.

Χρυσό deal οικονομικής συνεργασίας με Ινδούς επιχειρηματίες πέτυχε μετά το τελευταίο του ταξίδι στην Ινδία ο 34χρονος Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Ρόκος, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.

Για τον κ. Ρόκο η συμφωνία ήταν μια πρόκληση που τελικά κατάφερε να πετύχει. «Οι δεσμοί των δύο χωρών παραδοσιακά ήταν πολύ ισχυροί και αξίζει να σημειώσω ότι αυτή τη στιγμή στο Δελχί υπάρχουν πολλά χωριά ελληνόφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά όχι απλά τη νέα ελληνική, αλλά και την αρχαία ελληνική γλώσσα. Η επαφή ξεκίνησε δειλά πριν από περίπου δύο μήνες με συναντήσεις αλλεπάλληλες με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες τους οποίους δεν ήξερα αλλά επιδίωξα να γνωρίσω από κοντά», είπε ο κ. Ρόκος.

Και πρόσθεσε: «Το μοναδικό μου επιχείρημα ήταν ότι είχα, έχω και θα έχω όραμα την ουσιαστική συνεργασία των δύο χωρών επ’ ωφελεία και της Ελλάδας και της Ινδίας αλλά και της Ευρώπης κατά επέκταση».

Στρατηγικός συνομιλητής

Ο κ. Ρόκος αποκάλυψε επίσης ότι επέστρεψε από την Ινδία με τον τίτλο του «Στρατηγικού Συνομιλητή».

«Αρκεί να σας πω ότι επέστρεψα με τον τίτλο του Στρατηγικού Συνομιλητή και πως έχουν μπει τα θεμέλια για εμπορικές, επιχειρηματικές, πολιτισμικές δράσεις. Αποκαλύπτω με χαρά ότι ακόμη και σε επίπεδο κινηματογραφικών παραγωγών ξεκινά σύντομα μια παραγωγή κινηματογραφική με ηθοποιούς της χώρας και με γυρίσματα που θα γίνουν στη χώρα μας. Αυτό ενισχύει την εικόνα της Ελλάδας και σε τουριστικό επίπεδο και σε κάθε περίπτωση το μέλλον ανήκει στη συνεργασία με μια πολλά υποσχόμενη αγορά όπως αυτή της Ινδίας», είπε στο GRTimes ο κ. Βασίλης Ρόκος.www.grtimes.gr

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium