Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/9/2023 08:28:59


 Επισκέπτες Online: 435


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γνωρίστε το νέο ουρολογικό γραφείο Δημητρίου Σταθόγλου στο Λαγκαδά
16-03-2023
Γνωρίστε το νέο ουρολογικό γραφείο Δημητρίου Σταθόγλου στο Λαγκαδά
 

Λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες ένα νέο ουρολογικό ιατρείο στην περιοχή μας.

Πρόκειται για το ουρολογικό ιατρείο του Δημήτριου Σταθόγλου, Χειρουργού Ουρολόγου - Ανδρολόγου, τ. Επιμελητή Ουρολογικής Κλινικής Karolinska University Hospital Sweden.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε το site του ιατρείου www.urologoslagadas.gr, όπου μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για τον κ. Σταθόγλου, το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου, τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και σχετικά ιατρικά άρθρα. 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο είναι:

Υπέρηχοι ουροποιητικού (στο ιατρείο και κατ’ οίκον)

Ουροροομετρία


Μικροεπεμβάσεις


Διαγνωστικός έλεγχος για καρκίνους ουροποιητικού (προστάτη, νεφρών, ουροδόχου κύστης, νεφρών)


Ελεγχος και αντιμετώπιση:


 - Παθήσεων προστάτη

 - Ουρολοιμώξεων

 - Ουρολιθίας

 - Στυτικής δυσλειτουργίας

 - Διαταραχών ούρησης - Ακράτεια ούρων

Ενδοουρολογικές επεμβάσεις, κυστεοσκόπηση

Βιοψίες προστάτη

Επισκέψεις κατ’ οίκον - Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Βιογραφικό του ιατρού

Ο Δημήτριος Σταθόγλου είναι ιδιώτης Χειρουργός Ουρολόγος, Ανδρολόγος. Ζει και εργάζεται στο Λαγκαδά.

Σπούδασε στην Ιατρική του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Ουρολογία το 2008 στο Β΄ Νοσοκομείο ΙΚΑ.

Την ίδια χρονιά απέκτησε τον τίτλο του Fellow of the European Board of Urology (FEBU) μετά από εξετάσεις και συνέχισε την εξειδίκευσή του μέσα στο πλαίσιο υποτροφίας που έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία. Εξειδικεύθηκε στην λιθίαση του ουροποιητικού στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Karolinska της Σουηδίας.

Από το 2009 ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος τμήματος εξωσωματικής λιθοτριψίας σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα Λιθίασης και Eξωσωματικής λιθοτριψίας της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Karolinska της Σουηδίας, το τμήμα με τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών με λιθίαση ουροποιητικού σε όλη την Σουηδία. Εκεί είχε την δυνατότητα να εξειδικευθεί σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας της λιθίασης του ουροποιητικού αντιμετωπίζοντας πολυάριθμα περιστατικά όλων των ηλικιακών ομάδων. Από το 2017 έως το 2022 εργαζόταν σε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών υγείας στη Σουηδία με ιδιαίτερη έμφαση στην διαγνωστική και έλεγχο του καρκίνου του προστάτη μέσα από νέες τεχνικές, αλλά και καθημερινή δραστηριότητα, χειρουργική και κλινική, στις κλινικές ημερήσιας νοσηλείας στην Στοκχόλμη.

Ανήκει στο δυναμικό της Urogyn Κlinik που πρώτη σε όλη την Σουηδία εισήγαγε την πλέον προηγμένη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη Fusion MR-US Prostate biopsy δια του περινέου, και συνεχίζει να συμμετέχει στο διαγνωστικό πρωτόκολλο της μέχρι και σήμερα.

Επικοινωνία
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΘΟΓΛΟΥ
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Στ. Μπαρέτη 2, (Κεντρική πλατεία Λαγκαδά)

Τηλ. ιατρείου 23940 22717 - κιν. 6946 144814
www.urologoslagadas.gr

Emaildstathoglou@yahoo.com 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium