Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/7/2024 05:24:49Επισκέπτες Online: 612


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η Lamda Medical πρόσφερε στο δήμο Λαγκαδά 22 κουτιά αποθήκευσης απινιδωτών
21-03-2023
Η Lamda Medical πρόσφερε στο δήμο Λαγκαδά 22 κουτιά αποθήκευσης απινιδωτών
 

Σε μια γεναιόδωρη κίνηση προς τον Δήμο Λαγκαδά προχώρησε η εταιρεία με έδρα τα Λαγυνά Lamda Medical, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που τη διακατέχει.
Η εταιρεία
Lamda Medical προχώρησε σε δωρεάν διάθεση 22 επιτοίχιων μεταλλικών κουτιών ασφαλείας και αποθήκευσης απινιδωτών προς τον Δήμο Λαγκαδά.

Η κίνηση της εταιρείας Lamda Medical, να προσφέρει τα επιτοίχια κουτιά αποθήκευσης απινιδωτών στον Δήμο Λαγκαδά, δίνει τη δυνατότητα να αποθηκευτούν οι απινιδωτές με ασφάλεια και να είναι διαθέσιμοι, προστατευμένοι και εύκολα προσβάσιμοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαγκαδά πρόσφατα είχε προχωρήσει σε αγορά αυτόματων απινιδωτών, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει τα τοπικά αθλητικά σωματεία και τα κοινωνικά ιατρεία με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα επιτρέψει την άμεση ιατρική φροντίδα σε όσους τη χρειάζονται, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η Lamda Medical, μετά την παράδοση των επιτοίχιων κουτιών αποθήκευσης απινιδωτών, σε ανακοίνωση της εξέφρασε την αμέριστη ικανοποίηση της για την απόφαση του Δήμου Λαγκαδά να προμηθεύσει αυτόματους απινιδωτές στους χώρους των αθλητικών σωματείων, κάτι που θα συμβάλει σημαντικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

«Η αγορά των απινιδωτών από το Δήμο Λαγκαδά υπογραμμίζει τη σημασία των προληπτικών μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η εταιρεία μας δεσμεύεται να παραμείνει προσηλωμένη και να στηρίξει ανάλογες προσπάθειες και στο μέλλον. Ευχόμαστε και οι άλλοι δήμοι της χώρας να μιμηθούν το παράδειγμα του Δήμου Λαγκαδά και να επενδύσουν σε απινιδωτές και σε άλλο απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για την διασφάλιση και την προστασία της ανθρώπινης ζωής» τόνισε ο Μανώλης Λαμπάκης, ιδιοκτήτης της Lamda Medical.

Στις μέρες μας είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις εταιρείες να συμβάλλουν στηρίζοντας με γενναιόδωρες πράξεις την πρόληψη και την σωστή αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών υγείας. Όταν  οι εταιρείες βάζουν την κοινωνία και την ασφάλεια σε πρώτο πλάνο, τότε σίγουρα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους.


Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης και ο υπεύθυνος πωλήσεων της Lamda Medical Μανώλης Λαμπάκης και Γιώργος Χριστοφόρου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Αναστασιάδης και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Ελσα Κοτσώνη. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium