Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/7/2024 02:56:22Επισκέπτες Online: 465


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Μελισσοχώρι - Δικηγόρος 62χρονου: Οι καταθέσεις των αστυνομικών ήταν διανθισμένες με υπερβολές
23-03-2023
Μελισσοχώρι - Δικηγόρος 62χρονου: Οι καταθέσεις των αστυνομικών ήταν διανθισμένες με υπερβολές
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο απόστρατος της πολεμικής αεροπορίας ο οποίος κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του στο αυτοκίνητο του και άνοιξε μια φιάλη υγραερίου με σκοπό να ανατινάξει το όχημα

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε ο 62χρονος απόστρατος ο οποίος την Κυριακή 19 Μαρτίου ο οποίος κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του στο αυτοκίνητο του, στο Μελισσοχώρι, και άνοιξε μια φιάλη υγραερίου με σκοπό να ανατινάξει το όχημα.

Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο συνήγορος υπεράσπισης του 62χρονου, Γιάννης Κεραμετζίδης, ανέφερε πως με βάση τα ιατρικά έγγραφα που προστέθηκαν στη δικογραφία τα παιδιά δεν κινδύνεψαν γιατί η διαρροή του αερίου ήταν σε χαμηλό επίπεδο:

«Οι καταθέσεις των αστυνομικών ήταν διανθισμένες με υπερβολές. Η ίδια η καταγγέλλουσα λέει πως τα παιδιά πως περπάτησαν με το που βγήκαν και είχαν τις αισθήσεις τους. Τα ιατρικά έγγραφα επιβεβιαώνουν αυτό τον ισχυρισμό ότι τα παιδιά δεν διέτρεξαν κανένα κίνδυνο, δεν έφτασαν στο σημείο τοξίκωσης, δηλητηρίασης από αυτό το βαρύ αέριο που η διαρροή του ήταν μικρή και δεν κινδύνεψαν».

Ερωτηθείς γιατί τα παιδιά βρισκόντουσαν μαζί με τον εντολέα του στο αμάξι ο κ. Κεραμετζίδης απάντησε πως ήταν στο πλαίσια επικοινωνίας και «δεν τα απέσπασε από τη μητέρα για να κάνει κάτι αποτρόπαιο το οποίο θα μπορούσε να είχε κάνει τις προηγούμενες ώρες και σε άλλο σημείο όχι υπό τα όμματα της μητρός τους».

Τέλος, ο κ. Κερεμετζίδης ανέφερε πως η πράξη του 62χρονου ενείχε μία χροιά διαμαρτυρίας «γιατί αισθάνθηκε αδικημένος και ότι στο μέλλον θα αδικηθεί κι άλλο, δεν θα βρει το δίκιο του από αποφάσεις δικαστηρίων γιατί οι προσωρινές αποφάσεις δικαστηρίων που βγήκαν δεν τον δικαίωναν».

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium