Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/4/2024 20:41:43

Επισκέπτες Online: 669


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σύσκεψη με την Επιτροπή Δημοτών για τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού στην Τοπική Κοινότητα Εξαλόφου
31-03-2023
Σύσκεψη με την Επιτροπή Δημοτών για τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού στην Τοπική Κοινότητα Εξαλόφου
 

Σύσκεψη με την επιτροπή των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Εξαλόφου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης με στόχο να βρεθεί λύση στο ζήτημα των υπέρογκων λογαριασμών νερού που έχουν λάβει οι ιδιοκτήτες σπιτιών στους οικισμούς του Πολυδενδρίου και των Πέντε Βρυσών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά κ. Γιώργος Ξενιτίδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Χαράλαμπος Αϊβαζίδης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Λευτέρης Τσαγκαλίδης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά κ. Αθανάσιος Μπούρας και ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑ Λαγκαδά κ. Απόστολος Πασχαλίδης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η επιτροπή των κατοίκων εξέθεσε τα αιτήματά της, ζητώντας να βρεθεί λύση, ώστε να μην υποχρεωθούν να κληθούν να πληρώσουν τέτοιους υπέρογκους λογαριασμούς.

Από πλευράς διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά και της ΔΕΥΑ Λαγκαδά, επισημάνθηκε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη οικονομοτεχνική μελέτη ώστε να γίνει αναπροσαρμογή της παρούσας τιμολογιακής πολιτικής.

Όσον αφορά τους υφιστάμενους λογαριασμούς, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Λαγκαδά κάλεσε τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες σπιτιών στην Τοπική Κοινότητα Εξαλόφου να προβούν στην υποβολή αιτήσεων ώστε οι λογαριασμοί που εμφανίζουν υπέρογκες χρεώσεις να εξεταστούν ένας προς έναν και εφόσον προκύπτει διαφορά να επαναπροσδιορίζεται.

«Από τη συζήτηση που είχα με τους δημότες διαπίστωσα ότι για διαφόρους λόγους υπήρχαν περιπτώσεις υπέρογκων λογαριασμών. Σε κλίμα συνεννόησης αποφασίσαμε να δούμε κάθε περίπτωση όπου υπάρχει υπέρογκος λογαριασμός ξεχωριστά, ώστε οι δημότες να καταβάλουν το ποσό που όντως τους αναλογεί», δήλωσε μετά το τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium