Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 13:23:20

Επισκέπτες Online: 935


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο Λαγκαδάς στο Netflix: Ξεκινούν γυρίσματα στα Λουτρά Λαγκαδά
01-04-2023
Ο Λαγκαδάς στο Netflix: Ξεκινούν γυρίσματα στα Λουτρά Λαγκαδά
 

Για τη νέα ταινία «Hope Springs» με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ

Τα τελευταία χρόνια, η Θεσσαλονίκη έχει γίνει μεταξύ άλλων επίκεντρο του Film Tourism, με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που επιλέγουν τη συμπρωτεύουσα για γυρίσματα.

Το τελευταίο διάστημα εκπρόσωποι της εταιρείας που χρηματοδοτούν την παραγωγή της νέας ταινίας «Hope Springs» βρέθηκαν για χαλάρωση και λουτροθεραπείες στα Λουτρά Λαγκαδά και ανακάλυψαν τον κρυμμένο θησαυρό που αναζητούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστορία της ταινίας, μια ηλικιωμένη γυναίκα έχει συμπεριληφθεί στη διαθήκη ενός μακρινού της συγγενή, με την περιουσία να περιλαμβάνει ένα παρηκμασμένο ξενοδοχείο που προσπαθεί μόνη της να επισκευάσει και στα γκρεμίσματα ανακαλύπτει την πραγματική ιστορία του κτιρίου.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας εντυπωσιάστηκαν με την παρηκμασμένη εικόνα του ξενοδοχείου των Λουτρών Λαγκαδά και διαπίστωσαν πως πληροί όλα τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν. Ετσι, στις αρχές Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, με την οσκαρική Μέριλ Στριπ να πραγματοποιεί επί ένα μήνα γυρίσματα μέσα στο ξενοδοχείο των Λουτρών, ενώ μεταξύ των πολύωρων προβών θα παρακολουθεί μαθήματα αργαλειού από ηλικιωμένες γυναίκες της Οσσας που γνωρίζουν και συνεχίζουν την τέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μεριλ Στριπ ζήτησε να γνωρίσει και την τοπική κουζίνα του Λαγκαδά και για τον λόγο αυτό αναζητούνται γυναίκες που να γνωρίζουν παλιές συνταγές, ώστε να της μαγειρεύουν καθημερινά τσιρονόπιτες, ψητές λιπαριές και γριβάδι γεμιστό φρέσκο από τη λίμνη.

Για τις ανάγκες της ταινίας, όλοι οι ηθοποιοί θα διανυκτερεύουν εντός του ξενοδοχείου των Λουτρών, στα δωμάτια της ανακαινισμένης πτέρυγας που μετατράπηκαν σε 5 αστέρων σουίτες και στα superior δωμάτια πολυτελείας με όλες τις ανέσεις.

Για τους τεχνικούς και το λοιπό προσωπικό, έχουν ήδη τοποθετηθεί bungalows και bubble tents, διάφανες σουίτες φούσκες. Οι εγκαταστάσεις αυτές τράβηξαν σαν μαγνήτης τα βλέμματα όλων, που έσπευσαν να τα ανεβάσουν σε tik tok και instagram ιστορίες που μπορείτε να δείτε εδώ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium