Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 23:45:01























Επισκέπτες Online: 562


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.






Koukoshop: Με εξειδίκευση στα εκκλησιαστικά είδη!
03-04-2023
Koukoshop: Με εξειδίκευση στα εκκλησιαστικά είδη!
 

Πουθενά αλλού στην επαρχία Λαγκαδά δεν θα βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία σε εκκλησιαστικά είδη!

Το Koukoshop, το κατάστημα που δημιούργησαν πριν από περίπου 2 χρόνια εν μέσω πανδημίας ο Χρυσόστομος Κούκος και η Δέσποινα Χαντακή στο κέντρο του Λαγκαδά διαθέτει ποικιλία προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κι όταν λένε «στις χαμηλότερες» το εννοούν, καθότι η 17χρονη επαγγελματική τους δραστηριότητα (διατηρούν πάγκο λαϊκής) σε εκκλησιαστικά είδη και είδη οικιακής χρήσης τους έχει βοηθήσει ώστε να έχουν συνεργάτες που τους εξασφαλίζουν μόνιμα χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους, που τις αποδίδουν κατευθείαν στον καταναλωτή μέσω του καταστήματος koukoshop.





Εδώ θα βρείτε τα πάντα από εκκλησιαστικά προϊόντα, όπως φυσικά και ηλεκτρονικά led κεριά, ρεσώ, φυτίλια, λάδια, εικόνες και διακοσμητικά μνημείων.
Οσο για τα τεχνητά άνθη; Τεράστια η ποικιλία σε ανθοσυνθέσεις, διακοσμητικές γλάστρες, μπουκέτα και μεμονωμένα τεμάχια λουλουδιών.

Την τιμητική τους έχουν τα είδη οικιακής χρήσης, όπως είδη κουζίνας, πλαστικά και γυάλινα είδη, απορρυπαντικά, χαρτικά, πλαστικά τραπεζομάντηλα με το μέτρο, αρωματικά και είδη ατομικής υγιεινής σε μεγάλη ποικιλία.







Επίσης, εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για δώρα, όπως τσάντες, πασχαλινές λαμπάδες και εποχιακά δώρα, καλλυντικά, αξεσουάρ και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Μια επίσκεψη θα σας πείσει για τις χαμηλές τιμές και την μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη.

Ανοιχτά καθημερινά 8.30 - 14.00 και απογεύματα Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17.30 - 21.00.

koukoshop

Χρυσόστομος Κούκος - Δέσποινα Χαντακή

Σεραφείμ Τσακμάνη 30, Λαγκαδάς

Τηλ. 2394 122 556
Βρείτε τους στο facebook Koukoshop



 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ



Επικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium