Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 14:38:08





















Επισκέπτες Online: 960


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.






ΔΕ (ν) - Y (πάρχει) - A (λλη)- Λ (ύση)
04-04-2023
ΔΕ (ν) - Y (πάρχει) - A (λλη)- Λ (ύση)
 

Δεν υπάρχει άλλη λύση!!! Το λένε άλλωστε και τα αρχικά της Δημοτικής επιχείρησης ΔΕΥΑΛ, το είπε κι ο Δήμαρχος ότι ο μόνος τρόπος να πίνουμε νερό είναι να δεχτούμε τις παρανοϊκές αυξήσεις και να το κάνουμε γαργάρα.

Όμως εμείς λέμε ότι υπάρχει και άλλη λύση η νόμιμη και πραγματική. Να γίνει εκκαθάριση της ΔΕΥΑΛ και να υπαχθεί στον Δήμο, έτσι θα γλιτώσει κι ο Δημότης το παραλογισμό των απίθανων διοικήσεων, αλλά και θα έρθει κι ένα νοικοκύρεμα στην επιχείρηση που πληρώνει μισθούς Πρύτανη στον Πρόεδρο και στα μέλη της Διοίκησης, η δε ευθύνη της επιχείρησης θα ανήκει πλέον στην αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, που ελπίζουμε να έχει την φρόνηση της χρηστής διοίκησης, και το λέω αυτό γιατί ως τώρα η επιχείρηση αυτή λειτουργούσε και στηριζόταν στην πιο παράλογη λογική που έλεγε πως ό,τι έκαναν οι άλλοι, εμείς τα συνεχίζουμε και τα παραδίδουμε σε χειρότερη φάση, για να βγάλει ο επόμενος τα κάστανα από τη φωτιά.

Έτσι φτάσαμε στο σημερινό χάλι να κλαίμε και να γελάμε μαζί με τα χάλια των διοικούντων και διοικησάντων. Είναι νωπά ακόμα τα δελτία τύπου του 2016 όπου η διοίκηση Καραγιάννη έλεγε ότι δεν έγιναν μετρήσεις των υδρομέτρων από το 2012 και εξής και αυτοί δεν μπορούσαν κάνουν γιατί δεν είχαν προσωπικό αλλά και γιατί ήταν «πειραγμένα τα λογισμικά της επιχείρησης»!!! Aκουσον - άκουσον!!! Και αντί να φωνάξουν τον Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, χαριεντίζονταν μεταξύ τους οι «ηγέτες μας»!! (τρομάρα τους), γιατί κατάφερναν να κοροϊδεύουν ακόμα και τους πολίτες που τους έφεραν στη εξουσία για να κάνουν ριφιφί στις τσέπες μας!!!! Τι ντροπή σε ένα Δήμο σαν το Λαγκαδά να έχει αυτούς τους ηγέτες! Τα τρία κακά της μοίρας μας!!!!

Αλλά ποιος από αυτούς που καβάλησαν την εξουσία στον Λαγκαδά είχε την αντρειοσύνη να καλέσει τον εισαγγελέα για το όργιο στις επιχειρήσεις του;

Μήπως το ίδιο δεν γινόταν και στη ΔΗΚΕΛ όπου οι ορκωτοί λογιστές έγραφαν ότι δεν τους έδιναν τους σχετικούς φακέλους για έλεγχο; Το ίδιο δεν γινόταν και στα κατακαημένα ΛΟΥΤΡΑ όπου οι οικονομικοί ελεγκτές δήλωναν ότι υπήρχαν δυσκολίες στον έλεγχο  και έκαναν δειγματοληπτική επιλογή λόγω αλλαγής των υπευθύνων, ή δεν τους παρέδιδε στοιχεία ή εκάστοτε Διοίκηση; Βεβαίως σε κάποια φάση διαβάσαμε στον τύπο ότι:«Ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος συνολικά εννέα ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι ο πρώην Γιάννης Αναστασιάδης. Στο στάδιο της κύριας ανάκρισης βρίσκεται η υπόθεση με τις οικονομικές ατασθαλίες στη Δημοτική Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά (ΔΕΕΙΠΛ). Με παραγγελία του εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς Αχιλλέα Ζήση.» (voria).

Γι’ αυτές τις υποθέσεις και όλες τις άλλες, που οι πρώην αλλά και νυν είναι υπόδικοι, δεν ακούμε τίποτα, μούγκα, τσιμουδιά, μη θίξουμε τα αστέρια της πολιτικής που έχουν βλέψεις και για ανώτερες θέσεις!!!! Και το χειρότερο είναι ότι καταφέρνουν, δεν ξέρουμε ΠΩΣ, να παίρνουν συνεχείς αναβολές στα δικαστήρια και να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των πολιτών, ότι είναι «αθώες περιστερές»!!! Αλλά προφανώς για όλο αυτό το ρεζιλίκι και τα άδεια ταμεία φταίει ο λαός!!! Εμείς!!! Αναμφίβολα ο λαός έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το χάλι μας, γιατί εμείς τους ανεβάζουμε σε τέτοιες θέσεις που δεν ήταν άξιοι να κάτσουν, αλλά βρε αδερφέ να δικάζεται στις 27/3/23 πρώην Δήμαρχος για τα Λουτρά, να ξαναπαίρνει αναβολή για το 2024, δηλαδή μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, στις οποίες θα είναι και υποψήφιος, και ο Δήμος Λαγκαδά, να μη παρίσταται στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή, πάει πολύ!!! Πάρα πολύ!!! Αυτό σημαίνει πλήρη αδιαφορία από τον Δήμο, για τις υποθέσεις που μας πονούν, για την διαφάνεια και τον καταλογισμό ευθυνών όπου πρέπει επιτέλους σεβασμός και στις αρχές και τις αξίες μιας ευνομούμενης πολιτείας, που έχει θεσμούς και πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη για το συμφέρον του λαού. Αλλ' αυτό που μας τρομάζει είναι η αδιαφορία για τον όρκο που έδωσαν τη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους ότι: «θα σέβονται τους νόμους του κράτους και θα υπηρετούν το συμφέρον του Ελληνικού λαού»!

Φούμαρα για αφελείς Δημότες!!!! Έχω στα χέρια μου το πόρισμα των ελεγκτών για την περίοδο του 2015. Τρομάζεις και μόνο από αυτά που διαβάζεις!!! Κι αναρωτιέσαι πού πέσαμε Θεέ μου; Πάντως το παραμύθι συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και όσο ΑΥΤΟΙ θα αναζητούν μερίδιο στην εξουσία!!! Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα!!!

Καληνύχτα συνδημότες μου!!! Αυτός ο Δήμος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ!!!!

Τρύφων Τσομπάνης




 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ



Επικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium