Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/12/2023 12:04:23

Επισκέπτες Online: 665


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Το Aγιο Πάσχα μέσα από τα μάτια των μαθητών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
04-04-2023
Το Aγιο Πάσχα μέσα από τα μάτια των μαθητών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

How dοes your kid learn English? – Πως μαθαίνει το παιδί σας Αγγλικά;

Εμείς στα Manoloudi Language Schools εφαρμόζουμε την Experiential Teaching Method – Βιωματική Μάθηση – “Learning by Doing”


At our schools we are teaching Vocabulary and Grammar in an Interactive and Experiential way!! Οι μαθητές μας βιώνουν τη γλώσσα με ποικίλους τρόπους!

Το Aγιο Πάσχα είναι η θεματική ενότητα του Απριλίου.
Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη
  μεγάλη γιορτή, υλοποιούμε στα σχολεία μας Learning Activities 
– Βιωματικές Δραστηριότητες που σχετίζονται με τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πάσχα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες στην Αγγλική γλώσσα.

Κάθε χρόνο οι μαθητές και μαθήτριές μας ανυπομονούν για την έναρξή τους! Τα χαμόγελα των αγαπημένων μας μαθητών μεγαλώνουν ενόψει των πασχαλινών διακοπών. Θέλοντας να εμπλουτίσουμε την χαρά των παιδιών για τις γιορτές αλλά και να τους στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες ανυπομονησίας, εφαρμόζουμε την μέθοδο Learning by Doing βασισμένοι στον John Dewey.

Σημεία προσέγγισης:

Teaching & Learning - Διδασκαλία & Μάθηση
Στολισμός Πασχαλινού Δέντρου και όχι μόνο...
Μέσα από παιχνίδια, κυνήγι αυγο-θησαυρών, κατασκευές κάνουμε επανάληψη αγγλικές και γερμανικές λέξεις και όπως γίνεται αντιληπτό μαθαίνουμε και πολλές καινούργιες.

Doing – Υλοποίηση
Οι μπογιές, τα ψαλίδια και οι κόλλες πήραν «φωτιά» και φέτος. Οι δραστηριότητες πολλές και δημιουργικότητα των παιδιών μας βρίσκεται στα ύψη. Η μάθηση, ωστόσο, και πάλι βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι μαθητές και μαθήτριές μας εξασκούν την προφορική τους ικανότητα, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο τους με νέες λέξεις αλλά κάνουν και μία σύντομη επανάληψη όσων έχουν μάθει έως τώρα.

Outcome – Αποτέλεσμα
Έχετε δει εσείς ξανά ένα ευχάριστο Easter Lesson να δημιουργεί τόσες ευκαιρίες μάθησης;
Για εμάς, στο επίκεντρο βρίσκονται πάντα οι μαθητές μας και αυτοσκοπός μας είναι η μεταλαμπάδευση γνώσεων. Όλα αυτά με έναν ευχάριστο, δημιουργικό και μοναδικό τρόπο, που αποτελεί το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα.

Vision - Όραμα
Δεν σταματάμε να επενδύουμε χρόνο στην ψυχαγωγία των παιδιών! Η τριών δεκαετιών πορεία μας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, η αύξηση του αριθμού των μαθητών μας από χρονιά σε χρονιά και κυρίως τα εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχιών μας που πολλές χρονιές έχουν αγγίξει το 100%, αποδεικνύουν πως σίγουρα ξέρουμε τι κάνουμε!

Χαρίστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ζήσει την Αγγλική Γλώσσα και να ξεχωρίσει σαν μελλοντικός ενήλικας.

Γίνε μέλος των Manoloudi Language Schools. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα καινοτόμα προγράμματα των σχολείων μας θα βρείτε στον ιστότοπό μας manoloudi.eu

We are always open to new approaches in teaching foreign Languages!!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα! 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium