Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/6/2024 20:06:47Επισκέπτες Online: 763


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΕΡΖΑΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ LAGADAS.NET
24-08-2011
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΕΡΖΑΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ LAGADAS.NET
Το θέμα σχετίζεται με το δημοσίευμα "Η "ΚΡΥΦΗ" ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ"

Διαβάζοντας µε έκπληξη άρθρο σε ιστοσελίδα ειδησεογραφικού περιεχοµένου µε ιδιαίτερη αναφορά στα θέµατα της επαρχίας Λαγκαδά, διαπιστώσαµε το άκαιρο αλλά και το άτοπο του περιεχοµένου του.
Συγκεκριµένα το άρθρο αναφέρεται σε «κρυφή» προκήρυξη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. λόγω του γεγονότος ότι δήθεν η δηµοσίευση της προκύρηξης για την πρόσληψη από την Επιχείρηση επτά (7) ατόµων µε 8µηνη σύµβαση, δεν έγινε όπως έπρεπε.
Απαντώντας λοιπόν στο σηµείο αυτό, έχουµε να αναφέρουµε τα εξής:
·        Καταρχάς, ολόκληρη η προκήρυξη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. βρίσκεται από την πρώτη στιγµή αναρτηµένη στον πίνακα ανακοινώσεων της Επιχείρησης, κάτι που ήταν εντελώς άγνωστο στις προηγούµενες διοικήσεις για πολλά χρόνια (!).
·         Δεύτερον, η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έγινε άµεσα.
·        Τρίτον η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. δυστυχώς δεν διαθέτει ακόµη δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ώστε να προβαίνει άµεσα στην δηµοσίευση τόσο των προκηρύξεων που η ίδια προκηρύσσει όσο και όλων των ειδήσεων γενικά που αφορούν την Δ.Ε.Υ.Α.Λ., όπως αποτελέσµατα δειγµατοληψιών για την ποιότητα του νερού, δηµοπρασίες, πορεία εργασιών των δηµοσίων εργολαβιών κ.λ.π . Γι' αυτό φυσικά «φρόντισαν» όλες οι προηγούµενες διοικήσεις της Επιχείρησης που κατάφεραν µία Δ.Ε.Υ.Α.Λ. που υφίσταται εδώ και µία δεκαετία, να µην έχει εν έτη 2011 δική της ιστοσελίδα, κάτι που έχουν καταφέρει άλλες πολύ νεότερες και πολύ µικρότερες Δ.Ε.Υ.Α. πανελλαδικώς. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόµα. Ήδη η νέα Διοίκηση της Επιχείρησης δροµολογεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή δικής της ιστοσελίδας έως το τέλος του έτους.
·        Τέλος η ανάρτηση περίληψης της δηµοσίευσης έγινε σε δύο (2) εφηµερίδες από µία λίστα εφηµερίδων η οποία υπάρχει στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή τη φορά βέβαια αποφασίστηκε αυτή η λίστα να χρησιµοποιείται απ' εδώ και στο εξής εκ περιτροπής ώστε να µην γίνεται διάκριση, κάτι για το οποίο παραπονιόταν τα προηγούµενα χρόνια ορισµένες. Αξίζει να σηµειωθεί πάντως πως και την προηγούµενη φορά που έγινε προκύρηξη από την Δ.Ε.Υ.Α.Λ. τον Δεκέµβριο του 2009, είχε γίνει η δηµοσίευση σε εφηµερίδες παρόµοιου χαρακτήρα («Πανελλήνια» και «Οικονοµική») χωρίς όµως να γίνει καµία αναφορά από κανέναν και ούτε το ΑΣΕΠ να κάνει κάποια σύσταση επί του θέµατος.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, δηµιουργεί ερωτηµατικά η σπουδή κάποιων να προσπαθούν συν
εχώς να ρίχνουν σκιές σε θέµατα που η Επιχείρηση έδειξε από την πρώτη στιγµή ότι θέλει και ότι πρέπει να πέφτει άπλετο φως.

Γνωστοποιώντας την πρόθεσή µας για την δηµοσίευση εν ευ θέτω χρόνο των τακτικών που οι προηγούµενες διοικήσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ακολουθούσαν τόσα χρόνια σε αντίστοιχα θέµατα, κλείνουµε προς το παρόν εδώ το θέµα και επιφυλασσόµεθα για τη συνέχεια.
Σηµείωση: Συνολικά για τη συγκεκριµένη «κρυφή» για ορισµένους προκήρυξη, οι οποίοι µάλιστα την ζήτησαν και τους παραδόθηκε άµεσα από τα γραφεία της Επιχείρησης, κατατέθηκαν 44 αιτήσεις για επτά (7) θέσεις, όταν την προηγούµενη φορά είχαν κατατεθεί µόλις 22 αιτήσεις για δώδεκα (12) θέσεις αντίστοιχα. Αυτά, για να γίνει αντιληπτό για ποια διαφάνεια οµιλούν κάποιοι!!

Για την Δ.Ε.Υ.Α. Λαγκαδά
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης 
 Τερζάκης Σταύρος 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium