Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/2/2024 17:26:52

Επισκέπτες Online: 729


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αλλαγές στις Αντιδημαρχίες του Δήμου Λαγκαδά
13-05-2023
Αλλαγές στις Αντιδημαρχίες του Δήμου Λαγκαδά
 

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Λαγκαδά, με θητεία από 11-05-2023 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου 31 Δεκεμβρίου 2023 και τους μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες ως εξής:

Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τον κ. Δοϊρανλή Πέτρο του Κωνσταντίνου ως άμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη σε όλα τα θέματα του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών, Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης,

Αντιδήμαρχο Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον κ. Αϊβαζίδη Χαράλαμπο του Αναστασίου ως έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα του Γραφείου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού την κα. Κοτσώνη Ελισσάβετ του Αριστείδη ως έμμισθη και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας τον κ. Αναστασιάδη Νικόλαο του Ιωάννη ως έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη και εποπτεία στα θέματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχο Πρασίνου τον κ. Τσαγκαλίδη Ελευθέριο του Χαραλάμπους ως έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, την εξουσιοδότηση της υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των Υπηρεσιών αυτών.

Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων τον κ. Πατλιάκα Εμμανουήλ του Ευαγγέλου, ως έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Ασσήρου Βερτίσκου, Καλλινδοίων, Κορώνειας, Λαχανά και Σοχού, την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας τον κ. Τζανή Μιχαήλ του Βασιλείου, ως έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

την ευθύνη και εποπτεία στα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, καθώς και την αρμοδιότητα του άρθρου 17 του Ν. 4056/2012 (52 Α’), σχετικά με τη διαχείριση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, την ευθύνη και εποπτεία και σε όλα τα θέματα του Γραφείου Περιβάλλοντος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Όταν ο Δήμαρχος, απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αϊβαζίδης Χαράλαμπος του Αναστασίου.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium