Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 13:57:45

Επισκέπτες Online: 902


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


My Hero, «My SuperMum» στα ΚΞΓ Μανωλούδη
15-05-2023
My Hero, «My SuperMum» στα ΚΞΓ Μανωλούδη
 

Μάιος, ο μήνας της άνοιξης. Στα σχολεία μας, Μάιος σημαίνει Μητέρα, Μαμά, Μανούλα και  τιμούμε με πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τη γιορτή της μητέρας που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Aλλωστε για όλους μας, ιδίως για τα παιδιά, η μητέρα είναι ένας από τους βασικότερους ήρωες της ζωής τους.

Πόσες γλυκές αναμνήσεις έχουμε από τη μητέρα μας...

Φέτος, λοιπόν, τα ΚΞΓ Μανωλούδη έθεσαν στους μαθητές τους μία πρωτότυπη πρόκληση, προκειμένου να κατανοήσουν την αξία της μητέρας τους στη ζωή. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήσαμε έναν διαγωνισμό όπου τα παιδιά μας έπρεπε να  ζωγραφίσουν τη μητέρα τους ως Σούπερ Ηρωίδα – Super Heroine.

Ας μην ξεχνάμε, ότι μία μητέρα στις μέρες μας εργάζεται, φροντίζει το σπίτι και την οικογένειά της και παράλληλα προσπαθεί για το καλύτερο όλων. Έτσι, θέλαμε τα παιδιά να αντιληφθούν την αξία και τον ρόλο της μητέρας στη ζωή τους αλλά και το πόσο δύσκολη καθημερινότητα αυτή έχει.

Εφόσον συγκεντρώθηκαν όλες οι ζωγραφιές της Μανούλας, τις αναρτήσαμε στον λογαριασμό μας στο Facebook. Η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια είναι η νικητήρια. 

Φυσικά, ο νικητής κέρδισε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό έπαθλο. Όλοι οι μαθητές μας, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πολλή φαντασία, χρώμα και δημιουργικότητα ήταν τα βασικά συστατικά της κάθε ζωγραφιάς.

Αν λαχταράτε να δείτε πως μοιάζουν οι Super Mumάδες των σχολείων μας επισκεφθείτε μας στο Fb : Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου υπάρχουν 7 αναρτήσεις με συνολικά 49 συμμετοχές, 49 Super Mumάδες, 49 καταθέσεις αγάπης!

Αν θέλετε να μάθετε τη νικήτρια μανούλα – Super Mum επισκεφθείτε μας στο Fb: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου ή τον ιστότοπό μας www.manoloudi.eu στις 18/05/2023 που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Από μεριάς μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους στον φετινό διαγωνισμό με τίτλο «My SuperMum». Όλες οι μητέρες αξίζουν τον σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμησή μας και όλες είναι σούπερ ήρωες, ακόμα και αν δεν φορούν μπέρτα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!!!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium