Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/5/2024 02:37:23Επισκέπτες Online: 1426


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Νέα τμήματα αγγλικών Pre Junior στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
23-05-2023
Νέα τμήματα αγγλικών Pre Junior στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Η σχολική χρονιά μπορεί να τελειώνει αλλά τα σχολεία μας ανακοινώνουν την έναρξη νέων τμημάτων για την τάξη της Pre-Junior. 

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ήδη υπάρχον τμήμα της τάξης Pre Junior και τη συνεχή επιθυμία νέων παιδιών να εγγραφούν στο τμήμα σκεφτήκαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερα παιδάκια να γίνουν μέλη των σχολείων μας.

Η Pre Junior αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι της αγγλικής γλώσσας. Η σημασία της για την εξέλιξη της σχέσης του παιδιού με την αγγλική γλώσσα είναι καίρια. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή την τάξη το παιδί έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη γλώσσα τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο. Μαθαίνει βασικά μέρη του λεξιλογίου της αλλά και αναπτύσσει σταδιακά την προφορική του ικανότητα. Επιπλέον, ενθαρρύνεται να προσπαθεί για τη μάθηση και καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί μέσα στην τάξη.

Βασικός σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε, ακόμα και σε μία τόσο «μικρή» τάξη, την τεχνολογία, το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική και τη ζωγραφική σε συνδυασμό με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, ώστε το παιδί να έρχεται με χαρά και ανυπομονησία για μάθημα. Τα εργαλεία μας αποτελούν οι μπογιές, τα ψαλιδάκια, η φαντασία και φυσικά το Talking Pen. Το Στυλό που μιλάει μας βοηθά να κατανοήσουμε την προφορά των λέξεων και να τις επαναλάβουμε σωστά. 

Επιπλέον, δεν επιβαρύνουμε τα παιδιά με εργασίες για το σπίτι, καθώς επιθυμούμε να αντιμετωπίζουν το μάθημα σε αυτό το στάδιο σαν ένα εποικοδομητικό παιχνίδι.

Απαραίτητα στοιχεία για την ένταξή σας στο τμήμα της Pre Junior είναι έχετε πάντοτε μαζί τα «εργαλεία» σας. Δηλαδή, το χαμόγελό σας, την παιχνιδιάρα διάθεσή σας, τη φαντασία σας και την όρεξη για ένα όμορφο ταξίδι στην αγγλική γλώσσα γεμάτο διαρκείς εκπλήξεις.

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η εγγραφή και η φοίτηση στο τμήμα της Pre Junior είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Το μάθημα διεξάγεται μία φορά την εβδομάδα. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για το νέο τμήμα. 

Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να γνωριστούμε. 

Όσο για τα υπόλοιπα... αφήστε τα πάνω μας. 

Σας περιμένουμε!  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium