Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:36:16Επισκέπτες Online: 448


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στο Λαγκαδά αύριο Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας
05-06-2023
Στο Λαγκαδά αύριο Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας

Τον Λαγκαδά θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας για το ζήτημα της σχολικής στέγης και την ενίσχυση των χαμηλών ποσοστών στο δήμο Λαγκαδά ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Στις 9.30 συνάντηση με γονείς μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά για το πρόβλημα στέγασης και ακαταλληλότητας του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην είσοδο του σχολείου, επί της οδού Λουτρών. Για τον λόγο αυτό η Τροχαία Λητής έχει τοποθετήσει ενημερωτικές επιγραφές όπου απαγορεύει τη στάθμευση οχημάτων από τις 7.00 - 11.00 την Τρίτη 6 Ιουνίου στο χώρο στάθμευσης μπροστά από την είσοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά.

Μέρος του κτιρίου όπου λειτουργούσε το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά κρίθηκε ακατάλληλο το καλοκαίρι του 2021, με αποτέλεσμα οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά έκτοτε να συστεγάζονται με το 3ο Γυμνάσιο Λαγκαδά (Κολχικό), ενώ μέρος των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά κάνουν μάθημα σε κοντέινερ. Το θέμα έχει φτάσει στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για το σχετικό ζήτημα. Μάλιστα, με πρωτοβουλία της βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δώρας Αυγέρη, 16 βουλευτές συνυπόγραψαν τη σχετική ερώτηση (διαβάστε εδώ).

Μετά τη συνάντηση για το ζήτημα της σχολικής στέγης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα επισκεφθεί το κέντρο του Λαγκαδά και τη Δημοτική Αγορά, όπου θα συνομιλήσει με δημότες και επαγγελματίες, σε συνδυασμό και με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς. 

Ενίσχυση ποσοστών

H επίσκεψη Τσίπρα στο Λαγκαδά συνδυάζεται και με τα πολύ χαμηλά ποσοστά που έλαβε το κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έλαβε το χαμηλότερο ποσοστό στο Δήμο Λαγκαδά (12,62%) μεταξύ των οκτώ δήμων της Β’ Θεσσαλονίκης.
Στις εκλογές του 2019 είχε λάβει ποσοστό 22,89% (7.087), ενώ στις πρόσφατες εκλογές ψηφίστηκε από 4.040 δημότες Λαγκαδά, χάνοντας σε μια τετραετία 3.000 ψήφους!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium