Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 06:00:16Επισκέπτες Online: 396


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Επιτέλους κάντε κάτι!!!!
13-06-2023
Επιτέλους κάντε κάτι!!!!
 

Σήμερα λοιπόν εκδικάζεται η μηνυτήρια αναφορά Δημότη, εναντίον της ΔΕΥΑΛ  με αφορμή το σκάνδαλο των απαράδεκτων και υπεραυξημένων λογαριασμών στα νοικοκυριά του Δήμου. Λογικά σήμερα θα περιμέναμε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ, εάν διέθετε ένα ελάχιστο ίχνος πολιτικής ευθιξίας, να παραιτηθεί και να ζητήσει την εκκαθάριση της επιχείρησης και της υπαγωγής τη στον Δήμο Λαγκαδά. Μετά μάλιστα και την τελευταία ενημέρωση που είχαν οι αρχηγοί των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου για το νέο χρέος της, το θέμα επείγει από κάθε άποψη γιατί αλλιώς μια ΔΕΥΑΛ μπορεί να καταστρέψει έναν ολόκληρο Δήμο.

Ας ομολογήσουν επιτέλους την ανικανότητά τους και όπως για τα Λουτρά λένε ότι ο Δήμαρχος και γενικά ο Δήμος δεν είναι επιχειρηματίας, έτσι ας το παραδεχτούν ότι και η ΔΕΥΑΛ που είναι μια Δημοτική επιχείρηση, δεν μπορεί να διοικηθεί από ανθρώπους παντελώς άσχετους με το αντικείμενο και την επιχειρηματικότητα.

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί να διοικείται μια επιχείρηση από ανθρώπους που χάνουν τα λεφτά από τα ταμεία. «Έφευγαν λεφτά» λέει ο νυν Δήμαρχος, αλλά δεν λέει πού πήγαιναν!!! Αν λοιπόν δεν μπορούν να ελέγξουν τα αυτονόητα, αυτονοήτως πρέπει ναι παραιτούνται και να φωνάξουν εισαγγελέα για έρευνα. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! Δηλαδή να αποποιηθούν την ευθύνη της κακοδιαχείρισης. Αλλά όταν αναλαμβάνεις μια επιχείρηση με άνοιγμα 7.000.000 ευρώ και τα κάνεις 10.000.000 €, Ε…..δεν θα σου δώσουμε και έπαθλο επιχειρηματικότητας κε Δήμαρχε και λοιποί της ΔΕΥΑΛ!!! Κάπου υπάρχει και η ντροπή για το πώς θα κυκλοφορείτε στην πόλη και στα χωριά σας.

Αλλά βλέπουμε ότι και εσείς, όπως και αυτοί που έβαλαν τη ΔΕΥΑΛ στο κανάλι της απαξίωσης και των χρεών, δεν έχουν πρόβλημα και ευαισθησία γιατί οι λέξεις ΕΝΟΧΗ, ΤΣΙΠΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΞΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ δεν περιλαμβάνονται στο λεξιλόγιό τους ή στη σκέψη τους, και κυκλοφορούν ελεύθεροι χαριεντιζόμενοι και έτοιμοι να κάνουν νέες αρχές και νέα ξεκινήματα, αφού τα πρόκοψαν προφανώς παλαιότερα!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Το γεγονός δε ότι βάζουν τον Δήμο με δύο δικηγόρους, που θα πληρωθούν από τους Δημότες,  να τους υπερασπιστεί έναντι των Δημοτών, εγγίζει τα όρια της παράνοιας!!!

Αλλά φίλοι Δημότες!!! Αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε, αυτούς επιλέξατε!!!! Η κύρια ευθύνη βαρύνει όλους μας που δεν ομονοήσαμε να απευθυνθούμε εμείς στον Νομοθέτη και τον Εισαγγελέα, για να σώσουμε τον Δήμο μας, από ανθρώπους που έμαθαν να πολιτεύονται εις βάρος των πολιτών!!!

Ο Δήμος Λαγκαδά αποτελεί το χειρότερο πρότυπο αυτοδιοικητικής αρχής, δυστυχώς σε όλους τους τομείς του, εδώ και 15 χρόνια, και συνεχίζει ακάθεκτος προς την κατηφόρα του, χωρίς φρένα! Να θυμάστε τις λέξεις: ΛΟΥΤΡΑ, ΜΠΙΛΛΕΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΠΑΡΕΤΗ, ΟΔΟΠΟΪΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΧΥΤΑ, ΜΕΑ. Θέλετε κι άλλες; Πιο κάτω ΠΑΤΟΣ!!!

Καιρός να απαξιωθούν όσοι απαξίωσαν τον τόπο μας!!! Δεν πάει άλλο!!! Λυπηθείτε την πατρίδα που ζούμε!!!

Τρύφων Τσομπάνης
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium