Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/6/2023 01:42:17 Επισκέπτες Online: 363


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
31-05-2010
ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με πρωτοβουλία της Επάρχου Λαγκαδά κ. Πόπης Καλαϊτζή, στα πλαίσια της συστηματικής προσπάθειας του Επαρχείου για την ευαισθητοποίηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και ευρύτερα των πολιτών σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, το Επαρχείο Λαγκαδά, οργανώνει εκδήλωση στους κήπους του Επαρχείου Λαγκαδά, την Παρασκευή 4 Ιουνίου τις ώρες 10.00 με 12.00, σε συνεργασία με το 4ο Γραφείο Π.Ε., το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας- Βόλβης.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και οι Ολυμπιονίκες Δημοσθένης Ταμπάκος και Αναστασία Κελεσίδου, οι οποίοι θα συζητήσουν με τα παιδιά με θέμα «Ολυμπιονίκες στους αγώνες, Πρωταθλητές στο περιβάλλον».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία της Επαρχίας Λαγκαδά, και ιδιαίτερα τα σχολεία που υλοποίησαν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης τη φετινή ή τις προηγούμενες σχολικές χρονιές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:00-10:30 Επίσκεψη των μαθητών/τριών στην έκθεση εικαστικών έργων στο Επαρχείο Λαγκαδά.

10:30-10:45 Χαιρετισμός της Επάρχου Λαγκαδά & της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

10:45-11:00 Συμβολική δενδροφύτευση στο χώρο του Επαρχείου.

11:00-11:30 Αυτόγραφα – Συζήτηση με τους Ολυμπιονίκες μας: Αναστασία Κελεσίδου & Δημοσθένη Ταμπάκο με θέμα «Ολυμπιονίκες στους αγώνες, Πρωταθλητές στο περιβάλλον».

11:30-12:00 Διανομή φυτών στα παιδιά , προκειμένου να «πρασινίσουν» το σχολείο, την αυλή ή το μπαλκόνι τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές ανά ομάδες θα ενημερώνονται από στελέχη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας- Βόλβης για τη μεγάλη περιβαλλοντική «πληγή» της περιοχής μας, τη λίμνη Κορώνεια. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium