Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 09:03:51Επισκέπτες Online: 431


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Ευχαριστήριο σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό
03-07-2023
ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Ευχαριστήριο σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό
 

Αγαπημένοι μου γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!

Σας ευχαριστώ πολύ που επιλέγετε τα σχολεία μας

OΧΙ γιατί είμαστε κοντά στο σπίτι σας

OΧΙ γιατί σας βολεύει το πρόγραμμά μας

OΧΙ γιατί έχουμε φθηνότερα δίδακτρα

OΧΙ γιατί έχουμε δωρεάν προγράμματα

OΧΙ γιατί παραλείπουμε τάξεις ώστε να κερδίζετε χρόνο και χρήματα

OΧΙ γιατί σας παρέχουμε έξτρα υπηρεσίες δωρεάν

ΑΛΛΑ διότι μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας διαβεβαιώσουμε ότι το παιδί σας είναι και δικό μας παιδί και θα κάνουμε το καλύτερο για την κατακτήσει ολοκληρωμένης γνώσης της ξένης γλώσσας και όχι απλά να αποκτήσει ένα πτυχίο.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ εισήχθησαν στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης το 1993 και από τότε η παρουσία μας και η προσφορά μας στο χώρο της παιδείας είναι αδιάκοπη και υποδειγματική, με διάκριση και πιστοποίηση ποιοτικού εκπαιδευτικού έργου όλα αυτά τα χρόνια, βραβεύσεις μαθητών και πάντα ΑΡΙΣΤΑ αποτελέσματα.

Ως Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών όραμά μου ήταν να δημιουργήσω μια εκπαιδευτική φωλιά όπου OΛΑ τα παιδιά θα μαθαίνουν ξένες γλώσσες με χαρά! Αυτό που πέτυχα στα 30 χρόνια της εκπαιδευτικής μου πορείας είναι να δημιουργήσω μια αγκαλιά που παίρνει τον φόβο που έχουν τα μικρά παιδιά για καθετί καινούριο, όπως το άκουσμα της προτροπής των γονιών Ήρθε η ώρα να διαβάσεις τα αγγλικά σου!

Οραματίστηκα ένα σχολείο που θα δημιουργήσει μια διαφορετική εκπαίδευση για τα παιδιά και με υπερηφάνεια παρουσιάζω ΔΥΟ σχολεία πρότυπα μίμησης με επίκεντρο το παιδί που δεν διδάσκεται απλά την ξένη γλώσσα, αλλά τη βιώνει, συνεργάζεται και αναπτύσσει διάλογο και επιχειρηματολογία, συνθέτει καινούριες προτάσεις ακούγοντας διαφορετικές απόψεις.

Σας ευχαριστώ όλους, γονείς και κηδεμόνες, για τη στήριξή σας και συνάμα για την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε για ποιοτική εκπαίδευση καθ’ όλη τη διδακτική πορεία μας από το 1993 μέχρι και τώρα.   

Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο εκπαιδευτικό έργο μας και συνεχίζετε να είστε!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω, επίσης, στο εκπαιδευτικό προσωπικό μου τις ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ την κυρία Στέλλα Π., την κυρία Αλεξ Τ., την κυρία Ρίτα Θ., τον κύριο Βασίλη Α. την κυρία Αντωνία Τ., για τον επαγγελματισμό τους και την αμέριστη αγάπη προς τους μαθητές μας με μόνο σκοπό να προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην εξέλιξη του κάθε μαθητή/τριας ξεχωριστά.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω τα κορίτσια της γραμματείας την κυρία Σοφία Τ., και την κυρία Μαριλένα Σ. που εξυπηρετούσαν ακούραστα τους γονείς και φρόντιζαν τους μαθητές πριν και μετά το σχόλασμα (πολλές φορές παίζοντας παιχνίδια).

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κυρία Ελένη που ακούραστα φρόντιζε την καθαριότητα και απολύμανση των σχολείων μας.

Με εκτίμηση

Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Ιδιοκτήτρια & Διευθύντρια Σπουδών των ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

& ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ

ΛΑΓΥΝΑ - τηλ. 23940 71625

κιν. 6977 007 116

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - Πολυτεχνείου 8

τηλ. 23940 24142 & 26087

Περισσότερες πληροφορίες

www.manoloudi.eu

fb Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium