Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/12/2023 12:20:38

Επισκέπτες Online: 702


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Μπόουλινγκ με τις Προσωπικές Αντωνυμίες
14-08-2023
ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Μπόουλινγκ με τις Προσωπικές Αντωνυμίες
 

Βιωματική διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, η θεωρία του John Dewey του ”learning by doing”, που εισήγαγε τη δεκαετία του 1930, θεωρείται η απαρχή της βιωματικής ή εμπειρικής μάθησης.
Στα
 Manoloudi Language Schools εφαρμόζουμε τη Βιωματική Μάθηση – Experiential Based Learning Method και δίνουμε έμφαση στο ρόλο που παίζει η εμπειρία στη διαδικασία της 
μάθησης.

Ο τρόπος διδασκαλίας μας ξεχωρίζει γιατί αναγνωρίζει, σέβεται και αξιοποιεί διδακτικά την ποικιλομορφία που παρουσιάζει κάθε σχολική τάξη δίνοντας έμφαση όχι μόνο στις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα των παιδιών αλλά και στους διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους επικοινωνούν και μαθαίνουν τα παιδιά.

Αντί να αναγκαστεί ο μαθητής να απομνημονεύσει πληροφορίες στα σχολεία μας εισάγουμε βιωματικές μαθησιακές δραστηριότητες συνδέοντας τη διδασκαλία με την πραγματικότητα.

Δίνοντας έμφαση στην ιδιαιτερότητα του κάθε μαθητή όπως η ηλικία, το φύλο, τα ενδιαφέροντα διδάξαμε τις Προσωπικές Αντωνυμίες μέσα από μια πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων! Μια διδασκαλία η οποία μετατράπηκε σε ένα παιχνίδι Bowling - Μπόουλινγκ!

Τι είναι λοιπόν οι Προσωπικές Αντωνυμίες και ποια η χρήση τους;

Ας ρίξουμε μια ματιά στο μάθημά μας!! Ο Διαδραστικός Πίνακας ήταν ο βοηθός μας όπου παρουσιάσαμε, αναγνωρίσαμε και αντιστοιχίσαμε τον αγγλικό με τον ελληνικό όρο! Τα flashcards Εκπαιδευτικές Κάρτες είχαν την τιμητική τους αφού μοιράσαμε πολλές, πάρα πολλές στους μαθητές μας και έπρεπε να βρουν τα δύο μισά δηλαδή... λέξη - πρόσωπο! Τη σκυτάλη πήρε το Pronoun Dice! Φτιάξαμε το δικό μας dice ζάρι με τις προσωπικές αντωνυμίες το οποίο και χρησιμοποιήσαμε στις δραστηριότητές μας!

Και όλα έτοιμα για το Bowling ή σχεδόν έτοιμα γιατί κάθε μαθητής μας αποφάσισε να ζωγραφίσει τη δική του γραμμή έναρξης σύμφωνα με το δικό του γούστο!! Κύκλοι, τετράγωνα ακόμη και καρδιές είδαμε το Start Line!

Και τότε προσθέσαμε μια ακόμη πρόκληση… η οποία μετέτρεψε το Bowling σε Rugby και η χαρά μας ανείπωτη που εφηύραμε ένα νέο παιχνίδι! Χρησιμοποιήσαμε αφρώδη νεροπίστολο για να χτυπήσουμε τη μπάλα η οποία με τη σειρά τις θα ρίξει τις κορίνες!

Ήταν ένα υπέροχο μάθημα, το παιδιά το καταευχαριστήθηκαν... και εμείς βέβαια με την σειρά μας!!

Και νικητές... όλη η Pre junior class!! Πήρανε και το δωράκι τους!! Φάγαμε και το γλυκάκι μας!!

Το Ταξίδι μας στις ξένες γλώσσες συνεχίζεται με εκπλήξεις!!

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας!!!

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΛΑΓΥΝΑ – Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΛΑΓΚΑΔΑΣ – Πολυτεχνείου 8

Καλέστε μας

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977007116

email: manoloudi1998@gmail.com

Επισκεφτείτε μας : 

www.manoloudi.eu

 

Ακολουθήστε μας:

Facebook : Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram : manoloudi_language_schools

YouTube : Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium