Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/7/2024 05:31:11Επισκέπτες Online: 632


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ερχεται η 2η Λευκή Νύχτα στο Λαγκαδά με Anastasia και παράλληλες εκδηλώσεις
17-08-2023
Ερχεται η 2η Λευκή Νύχτα στο Λαγκαδά με Anastasia και παράλληλες εκδηλώσεις
 
Η τεράστια επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης οδήγησε στην καθιέρωση της εκδήλωσης κάθε χρόνο, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και της ψυχαγωγίας του κόσμου.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δήμου Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά προγραμματίζουν τη διοργάνωση της 2ης Λευκής Νύχτας στην πόλη του Λαγκαδά την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Λευκή Νύχτα αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. 
Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης του Λαγκαδά που θα πεζοδρομηθούν ειδικά για την εκδήλωση, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας θα ξεκινήσει από το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου 2023, με παιδικό πρόγραμμα γεμάτο δράσεις για τα παιδιά, όπως ανιματέρ, αγαπημένους ήρωες, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, παιχνίδια ταχύτητας, χορός, μουσική και παντομίμα για τα παιδιά.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πεζοδρομηθούν, ώστε γονείς και παιδιά να κινούνται με ασφάλεια και άνεση, χωρίς το άγχος της κυκλοφορίας αυτοκινήτων.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά από τις 17.30 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές ειδικά και μόνο για εκείνη τη βραδιά.Παράλληλα, περισσότεροι από 30 τυμπανιστές της μπάντας δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso θα δώσουν το ρυθμό στους δρόμους της πόλης και θα ξεσηκώσουν με τα τύμπανα μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της αφροβραζιλιάνικης μουσικής.
Όπου εμφανίζεται αυτή η μπάντα που έρχεται ειδικά για εκείνη τη βραδια από τη Δραμα, ο κόσμος ακολουθεί και χορεύει υπό τον ήχο των τυμπάνων, που παίζουν όλα μαζί τον ίδιο ρυθμό.  

Στις 21.00 θα ξεκινήσει η συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Anastasia, που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Η 20χρονη τραγουδίστρια φαινόμενο της νεανικής ελληνικής μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσει το κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή της και τα τραγούδια της, που έχουν γίνει όλα επιτυχίες με πολλές χιλιάδες views στο Youtube.

Ολες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

INFO

2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

17.30 - 00.00 Λειτουργία καταστημάτων με εκπτώσεις και προσφορές

18.00 Παιδικό πρόγραμμα

19.00 Μπάντα δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso

21.00 Συναυλία Anastasia κεντρική πλατεία
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium