Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 23:33:23Επισκέπτες Online: 540


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο Δημήτρης Σακονίδης στο ψηφοδέλτιο της Νίκης Ανδρεάδου
28-08-2023
Ο Δημήτρης Σακονίδης στο ψηφοδέλτιο της Νίκης Ανδρεάδου
 

Με «όπλα» του την δημιουργικότητα, την πλούσια επιχειρηματική του δράση και τις γνώσεις πάνω σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας, ο Δημήτρης Σακονίδης από τη Γερακαρού ανακοινώνει μέσω του lagadas.net την υποψηφιότητα του για τον δήμο Λαγκαδά με τον συνδυασμό «Πολίτες με Οραμα» της Νίκης Ανδρεάδου.

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης είναι 32 ετών και κατάγεται από την Γερακαρού και προέρχεται από αγροτική οικογένεια. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπογιάρη, έχουν ένα παιδί την Ιουλία 2 ετών και σύντομα περιμένουν και το δεύτερο.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2016 ως αυτοδημιούργητος ελεύθερος επαγγελματίας με το εμπόριο (ξεκίνησε από μια μικρή αποθήκη στη Γερακαρού), ενώ τώρα έχει καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και ταξιδεύει σε Κίνα και Αμερική, ώστε να παίρνει ιδέες, να βλέπει καινοτόμα πρότυπα προϊόντα και να τα εισάγει στην Ελλάδα. 

Διαθέτει την εταιρεία ΧΤΥΠΑ ΤΟ Franchise με προϊόντα gadget και ηλεκτρικές συσκευές, με μεγάλο κύκλο εργασιών σε εισαγωγές και εξαγωγές σε Ελλάδα, Κύπρο και τα Βαλκάνια. 

Βραβεύτηκε το 2019 από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με Βραβείο Επιχειρηματικότητας για την εταιρία «Χτύπα Το», ως ο μοναδικός με έδρα στη Θεσσαλονίκη κόμβος ηλεκτρονικού εμπορίου για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Δημιουργός και εμπνευστής των καταστημάτων LAmour Cosmetics Beauty Shop στη Θεσσαλονίκη, με εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων ομορφιάς. 

Διετέλεσε ενεργό μέλος του συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Κορώνειας το 2013 - 2014, ενώ έχει μεγάλη αγάπη για τις ομάδες και τους συλλόγους του δήμου Λαγκαδά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πάντα βοηθά στις προσπάθειες που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην περιοχή του, καθότι θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο βοηθά τον τόπο του, που υπεραγαπά.

Αποφάσισε να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές με την παράταξη «Πολιτες Με Οραμα» γιατί είναι και ο ίδιος οραματιστής, άνθρωπος της προσφοράς και πιστεύει ότι η Νίκη Ανδρεάδου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διοικήσει το δήμο Λαγκαδά και να δώσει προοπτική στον δήμο Λαγκαδά.

Επικοινωνία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ

Τηλ. 6981644998

Email: sakonidisdim@yahoo.com

F Σακονίδης Δημήτρης

Inst dimitris_sakonidis
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium