Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/5/2024 02:44:05Επισκέπτες Online: 1398


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"Ενας κύκλος κλείνει" για την πρόεδρο Κοινότητας Εξαλόφου Πελαγία Χρυσανθοπούλου
28-08-2023
"Ενας κύκλος κλείνει" για την πρόεδρο Κοινότητας Εξαλόφου Πελαγία Χρυσανθοπούλου
 

Ένας κύκλος κλείνει.

Αγαπητοί συνδημότες,

μετά από τέσσερα χρόνια υπηρεσίας ως πρόεδρος της Κοινότητας Εξαλόφου του Δήμου Λαγκαδά, έχω αποφασίσει να μην συμμετάσχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι πάντα μια δύσκολη απόφαση να αποχωρήσεις από μια θέση προσφοράς που έχει σημασία για την κοινότητα, για τον τόπο σου.

Είμαι ευγνώμον για την υποστήριξη και για τη συνεργασία που μου παρείχατε αυτά τα χρόνια και από τα δύο χωριά.

Είχα την τιμή να εργαστώ με προέδρους κοινοτήτων και με υπαλλήλους του δήμου μας για τη βελτίωση της περιοχής μας και να συμβάλλω όσο μου επιτρεπόταν στο να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω η κοινότητάς μας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ νωρίς, μέσα από τις φοιτητικές παρατάξεις, μετά μέσα από την δουλειά μου συνδικαλιστικά, τον πολιτιστικό σύλλογο και τώρα μέσα από την αυτοδιοίκηση ως πρόεδρος της Κοινότητας Εξαλόφου μέχρι και τις 31.12.2023.

Πάντα μέσα από αυτά έδινα τον καλύτερο εαυτό μου ανιδιοτελώς, προσπαθώντας να κάνω τον “Ήλιο να γυρίσει”. Προσπαθούσα πάντα να είμαι ίση προς όλους, δίκαιη προς όλους.

Αδίκησα; Ναι, ίσως. Αδικήθηκα; Θα το κρατήσω για μένα. Έκανα λάθη; Ναι και προσπαθούσα και προσπαθώ ακόμα να μαθαίνω μέσα από αυτά.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Εξαλόφου θεωρώ ότι ίσως το σπουδαιότερο “καλό” που έκανα για τα δύο χωριά μας είναι ότι ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ !!!

Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ότι είμαι από το Πολυδένδρι και δεν θα ασχοληθώ με τις Πέντε Βρύσες. Ήμουν εκεί και για τα δυο χωριά το ίδιο, προσπαθώντας και θεωρώ ότι το πέτυχα, να τα κάνω πιο φιλικά μεταξύ τους.

Όσο για το έργο που πιστεύω ότι λίγο έχω κάνει, αφήνω σε εσάς να το δείτε, όχι με παρωπίδες αλλά με ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά.

Μακάρι να είχαν οι κοινότητες υπαλλήλους στην διάθεσή τους, μακάρι η διοίκηση του δήμου να άκουγε περισσότερο, να είχε όραμα και να ήθελε το δίκιο, το σωστό και πραγματικά το καλό του τόπου, τότε πιστέψτε με θα ήταν ακόμα πιο διαφορετικά και καλύτερα τα πράγματα.

Αποχωρώ λοιπόν με λύπη αλλά και με περηφάνια για τον εαυτό μου, για τους γονείς μου, για τον παππού μου, για το χωριό μου, για τα δύο χωριά μου, γιατί δεν γονάτισα όπως θα ήθελαν κάποιοι .

Παρακαλώ όλες/όλους όσους συμμετάσχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιοι να μην κατέβουν ελαφρά την καρδία. Να σκεφτούν την ευθύνη που αναλαμβάνουν απέναντι στους πολύπαθους Δημότες αυτού του Δήμου και να προσπαθήσουν να εργασθούν από την πρώτη μέρα για να κερδίσουν ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη τους.

Αυτό γίνεται με πολύ αγώνα, πολύ τρέξιμο, με μεθοδικότητα και κυρίως με ειλικρίνεια απέναντι σε όλους τους Δημότες και όχι μόνο σε αυτούς που “μας ψήφισαν”.

Παρακαλώ όλους εσάς τους συνδημότες μου να ψηφίσετε με γνώμονα το καλό του συνόλου και όχι το ατομικό. Να ψηφίσετε ανθρώπους που έχουν δείξει την αξία τους σε διάφορους τομείς και όχι επειδή είναι φίλοι, ξαδέλφια και θείοι, μόνο τότε να δούμε θετικά αποτελέσματα σε αυτόν τον τόπο.

Αγαπητοί συνδημότες – συγχωριανοί,

σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την ευκαιρία που μου παρείχατε μέσω της ψήφου σας το 2019 για να υπηρετήσω την κοινότητά μας.

Θα συνεχίσω, όσο μου επιτρέπετε, να υποστηρίζω και να συμμετέχω σε πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στην ευημερία και την ανάπτυξή του τόπου μας για το κοινό μας καλό.

Μείνετε πάντα δυνατοί και αποφασισμένοι να συνεχίσετε το καλό έργο.

Ένας κύκλος λοιπόν κλείνει για τώρα…. Το μέλλον δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει...

Με εκτίμηση,

Πελαγία Χρυσανθοπούλου

Πρόεδρος Κοινότητας Εξαλόφου

Δήμου Λαγκαδά.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium