04-09-2023
Με βροχές και πτώση θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα
Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας περίπου δύο μηνών, βροχές αναμένονται για τις επόμενες μέρες στο Λαγκαδά και την ευρύτερη περιοχή.
Η Δευτέρα ξεκίνησε με βροχόπτωση και συννεφιά, με το σκηνικό του καιρού να είναι ίδιο και για τις επόμενες δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη. Ο ήλιος θα κρύβεται πίσω από τα σύννεφα και κατά διαστήματα θα βρέχει.
Παρ’ όλα αυτά, η θερμοκρασία δεν θα πέσει πολύ χαμηλά, καθώς η μέγιστη θα φτάσει μέχρι και τους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία μέχρι 30 βαθμοί Κελσίου.
Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι οι πιο βροχερές μέρες της εβδομάδας, με έντονη συννεφιά και υψηλά επίπεδα υγρασίας, που σε συνδυασμό με την ζέστη, θα ανεβάσει τους δείκτες δυσφορίας.
