Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/5/2024 16:56:22Επισκέπτες Online: 515


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Το «ΧΤΥΠΑ ΤΟ» και φέτος στη ΔΕΘ με εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας
08-09-2023
Το «ΧΤΥΠΑ ΤΟ» και φέτος στη ΔΕΘ με εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας
 

Το «ΧΤΥΠΑ ΤΟ», το καινοτόμο κατάστημα τεχνολογίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει για 5η χρονιά φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σας περιμένει να ανακαλύψετε εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας, gadget που σας «λύνουν τα χέρια» και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αφού η αγορά τους γίνεται κατευθείαν από τα εργοστάσια παραγωγής στην Κίνα.

Στο περίπτερο 8 stand 19 σας περιμένουν όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας για να τα γνωρίσετε από κοντά, να δείτε τη χρήση τους και τις δυνατότητες τους και φυσικά να ψωνίσετε απευθείας, όπως θα κάνατε και από ένα κανονικό κατάστημα.

Παράλληλα, το «ΧΤΥΠΑ ΤΟ» επεκτείνεται και μέσω του δικτύου franchise, με το πρώτο κατάστημα να δημιουργείται σε λίγο καιρό στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι το τέλος του 2023 άλλα δύο νέα καταστήματα «ΧΤΥΠΑ ΤΟ» ετοιμάζονται στη Βόρεια Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες για το franchise του ΧΤΥΠΑ ΤΟ μπορείτε να διαβάσετε
εδώ

Η ιστορία πίσω από την επιχείρηση

To «ΧΤΥΠΑ ΤΟ» είναι ένα κατάστημα ψηφιακής τεχνολογίας, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν από το 2016 δύο φίλοι με καταγωγή από τη Γερακαρού, ο Δημήτρης Σακονίδης και ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Ξεκινώντας από μια αποθήκη στο χωριό, έφτασαν σήμερα να διατηρούν τον μοναδικό κόμβο ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και να συναλλάσσονται απευθείας με τα εργοστάσια παραγωγής στην Κίνα, πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές προς όφελος του καταναλωτή.
To 2019 επιλέχτηκαν ανάμεσα σε δεκάδες επιχείρησεις της Β. Ελλάδας και βραβεύτηκαν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την καινοτομία, την εξέλιξη και την πρωτοπορία της επιχείρησης από νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών.

ΧΤΥΠΑ ΤΟ 
www.xtypato.gr

ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 STAND 19

9 - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ΣΚ 10.00-22.00, καθημερινές 16.00 - 22.00)
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium