Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/9/2023 16:21:51


 Επισκέπτες Online: 971


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο Παναγιώτης Αδελφόπουλος από το Βασιλούδι στο ψηφοδέλτιο της Νίκης Ανδρεάδου
14-09-2023
Ο Παναγιώτης Αδελφόπουλος από το Βασιλούδι στο ψηφοδέλτιο της Νίκης Ανδρεάδου

Ένα πρόσωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό είτε ως coach στην ομάδα ΠΑΟΚ Κορώνειας είτε ως προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B’, o Παναγιώτης Αδελφόπουλος θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, καθώς νιώθει την ανάγκη των αθλητικών σωματείων για στήριξη και ενίσχυση της δράσης τους.

ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

Είμαι ο Αδελφόπουλος Παναγιώτης, γεννήθηκα και κατοικώ στο Βασιλούδι.

Είμαι παντρεμένος με την Σουζάννα Λιντεμανν και έχω δύο παιδιά, τον Πολυχρόνη που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και σπουδάζει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Χημικών και τη Σοφία που είναι μαθήτρια.

Υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία στο Τμήμα Διαβατηρίων Λαγκαδά.

Όλη μου η ζωή είναι αφιερωμένη στην οικογένειά μου, αλλά ταυτόχρονα και στον αθλητισμό τον οποίο υπηρετώ αρχικά σαν ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία σαν προπονητής σε διάφορες ομάδες.

Έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες του δήμου Λαγκαδά (ΑΣ Βασιλούδι, ΑΕ Κορώνεια, Θύελλα Περιστερώνα, Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου, Μακεδονία Καλαμωτού, αλλά κυρίως, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, στην ΑΠΕΛ).

Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B' και D', καθώς και πιστοποιητικού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης BLS και πιστοποιητικού Πρώτων Βοηθειών.

Σήμερα είμαι Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ.

Ήρθε λοιπόν και η δική μου σειρά να βγω μπροστά για να παλέψω και να αγωνιστώ για τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.

Ήρθε η στιγμή, μετά από εμπειρία πολλών χρόνων, να σας ζητήσω να μου δώσετε την ευκαιρία να μεταδώσω αυτήν την εμπειρία και την αγάπη μου για τον Αθλητισμό.

Ήρθε η στιγμή να βοηθήσουμε τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Ήρθε η στιγμή να στηρίξουμε τους αθλητικούς και εκπολιτιστικούς συλλόγους, αλλά και να οργανώσουμε όλους του Δημοτικούς χώρους του Δήμου μας.

Γι΄ αυτό, με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση της υποψήφιας Δημάρχου Λαγκαδά Ανδρεάδου Νίκης, να συμμετέχω τις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Πολίτες Με Όραμα».

Σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να πάμε όλοι μαζί γιατί και «θέλουμε και μπορούμε».
Τηλ. 6947 960 072
www.politesmeorama.gr

 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ΕΔΩ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium