Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/6/2024 20:42:47Επισκέπτες Online: 911


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψ. Δημάρχου Γιάννη Αναστασιάδη
19-09-2023
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψ. Δημάρχου Γιάννη Αναστασιάδη
 

Γιάννης Αναστασιάδης: Έχουμε γνώση και εμπειρία για την επόμενη μέρα στον Δήμο Λαγκαδά

Το σύνθημα της Νέας Αρχής στον Δήμο Λαγκαδά έδωσε κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με παλμό, από κόσμο που κατέκλεισε το κέντρο της πόλης του Λαγκαδά, ο κ. Αναστασιάδης επισήμανε στη σύντομη ομιλία του ότι «το ψηφοδέλτιο μας είναι ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό, δεν μπήκαμε ποτέ σε κομματικά καλούπια».


NEA ΑΡΧΗ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Γνωρίστε τους υποψηφίους συμβούλους


Παράλληλα επισήμανε για μια ακόμα φορά την ευρεία ανανέωση της παράταξης καθώς σε αυτή συμμετέχουν πολλοί νέοι και πετυχημένοι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, ενώ σημείωσε πως «μαζί τους πορεύονται και οι έμπειροι, αυτοί που διετέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι, αποτελώντας ένα κεφάλαιο γνώσεων».

Αναφερόμενος στα καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λαγκαδά ο Γιάννης Αναστασιάδης τόνισε ότι η σχολική στέγη ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα και αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη μέρα, αφού όπως ξεκαθάρισε «τα παιδιά είναι το μέλλον μας».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, που όπως είπε απαιτεί χρόνο, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι στόχος της δικής του διοίκησης θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με επισκευή ασφαλτοστρώσεων, στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου και τοπικά εργοτάξια και αμαξοστάσια σε κάθε δημοτική ενότητα.

Τέλος αναφέρθηκε στο σχέδιο αναβάθμισης και αξιοποίησης των Ιαματικών Λουτρών, που όπως είπε «μπορούν να γίνουν πόλος έλξης».

«Χρειάζεται γνώση και εμπειρία κάτι που έχουμε εμείς όσοι απαρτίζουνε αυτή τη μεγάλη παράταξη Σας καλώ να συστρατευτούμε σε αυτή την προσπάθεια», είπε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά κλείνοντας με τη ρήση του παλαιού Δημάρχου Λαγκαδά Βλάση Κωνσταντινίδη «να μην ξεχνάμε ότι τα πέντε χρόνια είναι λίγα, για να πραγματοποιήσουμε όσα έχουμε ονειρευθεί όμως είναι πάρα πολλά για να πάνε χαμένα».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι 288 υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της επικράτησης στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.


NEA ΑΡΧΗ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Γνωρίστε τους υποψηφίους συμβούλους 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium