Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/12/2023 18:45:08

Επισκέπτες Online: 610


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Υποψήφιος με τη Νίκη Ανδρεάδου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Γεράκης από τα Λαγυνά
22-09-2023
Υποψήφιος με τη Νίκη Ανδρεάδου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Γεράκης από τα Λαγυνά
 

H αγάπη του για τον τόπο του, τα Λαγυνά, όπου γεννήθηκε και ζει είναι δεδομένη και αυτό φαίνεται από το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι τώρα. Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας βοήθησε σημαντικά στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου του, ενώ υπήρξε και ο εμπνευστής της δημιουργίας περιπόλου στα Λαγυνά, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των κλοπών στην περιοχή.

Με συγκεκριμένο πλάνο και πρόγραμμα, πιστεύει η Νίκη Ανδρεάδου και η παράταξη της «Πολίτες Με όραμα» μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου Λαγκαδά.

ΓΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Βαγγέλης είναι 46 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στα Λαγυνά. Είναι παντρεμένος με την Ανθή Δελή και έχουν τρία παιδιά.

Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ Πωλήσεων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στον τομέα της διοίκησης προσωπικού και επικοινωνίας. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Από το 1995 έως το 1999 σπούδαζε και ταυτόχρονα εργαζόταν ως ασφαλιστής.

Από το 2000 έως το 2004 εργάσθηκε στον τομέα των πωλήσεων στην εταιρία Δομικών Υλικών «ΝΕΟΤΕΞ Βορείου Ελλάδος».

Από το 2004 έως το 2008 εργάσθηκε ως διευθυντής πωλήσεων στην βιομηχανία μονωτικών υλικών «Γ.ΤΙΚΤΑΣ ΑΒΕ».

Το 2008 ίδρυσε την δική του επιχείρηση με το όνομα «ΜΟΜΑ» και αντικείμενο την εμπορία και την εφαρμογή επί το έργον δομικών και μονωτικών υλικών.

Το 2011 ορίστηκε από την Αυστριακή εταιρία «Sc Holzindustrie Schweighofer» ως επίσημος διανομέας Ελλάδας για το αυστριακό πέλετ.

Από το 2014, και σε συνεργασία με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, είναι ιδιοκτήτης δύο μεταφορικών εταιρειών.

Το 2021 επενδύει στο χώρο των κατασκευών, ξεκινώντας ένα μεγάλο έργο στην Χαλκιδική.

Διετέλεσε αθλητής, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Εθνικός Λαγυνών» και επί πολλά έτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών.

Ήταν ο ιδρυτής της Περιπόλου Λαγυνών.

Ο Βαγγέλης είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Βασιζόμενος στις γνώσεις του, τις αρχές και την αποφασιστικότητά του, εξελίχθηκε επαγγελματικά σε περιβάλλοντα πολύ ανταγωνιστικά και με υψηλές απαιτήσεις, ιδιαίτερα την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Διαθέτει μεγάλη οργανωτική και διοικητική εμπειρία, πλέον, αλλά τη βούληση, κυρίως, να γίνει κομμάτι της μεγάλης προσπάθειας για την αναγέννηση του Δήμου Λαγκαδά.

Ο στόχος του είναι να συμβάλλει ώστε η ανάπτυξη του τόπου μας, που, ο Βαγγέλης πιστεύει ότι μπορεί να έρθει από πολλούς τομείς «να μην είναι μια έννοια... αόριστη», όπως λέει ο ίδιος, αλλά «να επιδιωχθεί μέσα από συγκεκριμένους σχεδιασμούς, με πλάνο, πρόγραμμα, τεχνοκρατικές προσεγγίσεις, που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, την ισόρροπη, δηλαδή, ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, τόσο στην πόλη του Λαγκαδά, όσο και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες»

Ο Βαγγέλης βρίσκεται από το 2019 δίπλα στη Νίκη Ανδρεάδου γιατί πιστεύει πως «είναι η καταλληλότερη για να εφαρμόσει στο Δήμο Λαγκαδά ένα σύγχρονο, δίκαιο και εξωστρεφές μοντέλο διοίκησης και να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας», αλλά «και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπει οριστικά τέλος στις χαμένες ευκαιρίες και την οπισθοδρόμηση».

Επικοινωνία
Τηλ. 6983 661646
email: momagerakis@yahoo.gr
facebook Βαγγέλης Γεράκης
instagram gerakis_vaggelis

Διαβάστε σχετικά:
Βαγγέλης Γεράκης: Οι προτεραιότητες στον τομέα της καθημερινότητας
Ο Δήμος Λαγκαδά μπορεί να γίνει κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου και προορισμός προσιτής στέγασης νέων οικογενειών

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium