Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/12/2023 17:59:21

Επισκέπτες Online: 591


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Με τη Νίκη Ανδρεάδου ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγκαδά Αστέριος Καραγιοβάννης
27-09-2023
Με τη Νίκη Ανδρεάδου ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγκαδά Αστέριος Καραγιοβάννης
 

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΝΗΣ

Πρόεδρος Κοινότητας Λαγκαδά

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Γεννήθηκα στο Λαγκαδά το 1970. Σπούδασα στις Θεολογικές Σχολές Βελιγραδίου και Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος (διευθυντής πωλήσεων) στον εκδοτικό οίκο «Παρατηρητής» και από το 2002 είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Για μια 4ετία αποσπάστηκα ως εκπαιδευτικός στο Λαγκαδά, ως υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, στο Βυζαντινό και στο Λαογραφικό Μουσείο Λαγκαδά και είχα την ευθύνη των ξεναγήσεων και της συλλογής λαογραφικού υλικού, καθώς και για την συντήρηση και προβολή των τοπικών παραδόσεων και του πολιτισμού. Ορίστηκα επίσης μέλος του Δ.Σ. των παραπάνω πολιτιστικών ιδρυμάτων και παράλληλα ασχολήθηκα με την παραγωγή δεκάδων ιστορικών, λαογραφικών και θεολογικού περιεχομένου εκπομπών στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Παρακολούθησα πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για την προσέγγιση παιδιού και εφήβου στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ιδρυτικό μέλος και χορευτής των μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων της Ι. Μητροπόλεως Λαγκαδά και διετέλεσα ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Μυγδονία Λαγκαδά, Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ για αρκετά χρόνια.

Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λαγκαδά από το 2019 έως σήμερα.

Σε δύσκολους καιρούς προσπάθησα για τον Λαγκαδά με όλες μου τις δυνάμεις, αντιμέτωπος με μια αντιπολιτευόμενη Δημοτική Αρχή, για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Εγινε η επέκταση των Κοιμητηρίων Λαγκαδά με δικιά μας πρωτοβουλία και αντιταχθήκαμε στην παραχώρηση κοινοτικής έκτασης προς τον Δήμο Λαγκαδά, με την πρόφαση της ανάπτυξης των Λουτρών.

Επικοινωνία

Τηλ. 6977 818 760

Email: asterkarg@gmail.com

Facebook Asterios Karagiovannis
www.politesmeorama.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium