Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/7/2024 23:59:44Επισκέπτες Online: 493


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πέτρος Μακρίδης: Τεράστια η προσφορά των συλλόγων στο Δήμο Λαγκαδά
03-10-2023
Πέτρος Μακρίδης: Τεράστια η προσφορά των συλλόγων στο Δήμο Λαγκαδά
 

Η στήριξη και η προστασία του πολιτισμού, της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν και ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη Νίκη Ανδρεάδου, Πέτρο Μακρίδη.

Ο Πέτρος Μακρίδης είναι εδώ και δέκα χρόνια πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλουδίου και προσπαθεί μέσω του συλλόγου όχι μόνο για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού, αλλά και για την ανάδειξη και αξιοποίηση της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο ίδιος τονίζει πως «οι σύλλογοι διαχρονικά αναπτύσσουν δημιουργικές δράσεις και εκδηλώσεις που κρατούν τα χωριά «ζωντανά», παρόλο που συνήθως οι οικονομικές τους δυνατότητες είναι περιορισμένες. Είναι πολύ σημαντικό η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά να βοηθήσει κάθε σύλλογο, είτε πολιτιστικό είτε αθλητικό, καθότι αυτοί είναι οι ενεργοί εθελοντές και αγαπούν τον τόπο με έμπρακτο τρόπο. Η προσφορά των συλλόγων στο δήμο Λαγκαδά είναι τεράστια, καθώς αυτοί «τρέχουν» την πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα στον δήμο μας. Τα τελευταία όμως χρόνια η βοήθεια από τον δήμο Λαγκαδά είναι ελάχιστη, με την ετήσια χρηματοδότηση να είναι ένα πολύ μικρό ποσό που δεν βοηθά να καλύψουμε καμία μας ανάγκη».

Για τον λόγο αυτό, ο Πέτρος Μακρίδης αποφάσισε για πρώτη φορά να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό της Νίκης Ανδρεάδου. «Θέλω να εκπροσωπήσω όλους τους συλλόγους μέσα από την υποψηφιότητα μου, να εκφράσω τις αγωνίες τους, τις σκέψεις και το όραμα τους για έναν καλύτερο δήμο Λαγκαδά».

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει πως τα πρώτης προτεραιότητας ζητήματα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του δημότη. «Ο δημότης Λαγκαδά πληρώνει αυξημένα δημοτικά τέλη και πρέπει αυτό να αντανακλάται στην εικόνα του κάθε χωριού. Θέλουμε καθαρά χωριά, με τακτική αποκομιδή απορριμμάτων, φωτισμό παντού, κομμένα χόρτα, καθαρούς δρόμους και μια αίσθηση ότι κάποιος νοιάζεται τον πολίτη προσωπικά, ότι δεν παρατήσαμε τους κατοίκους στην τύχη τους» αναφέρει ο Πέτρος Μακρίδης.

Ο Πέτρος Μακρίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαγκαδά Δ.Ε. Κορώνειας με τον συνδυασμό «Πολίτες Με Όραμα» Νίκη Ανδρεάδου. Γνωρίστε τον πατώντας εδώ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium