Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/2/2024 10:50:41

Επισκέπτες Online: 386


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Νίκη Ανδρεάδου: «Πανίσχυρη η εντολή που μου δώσατε - Θα είμαι η δήμαρχος όλων των δημοτών Λαγκαδά»
09-10-2023
Νίκη Ανδρεάδου: «Πανίσχυρη η εντολή που μου δώσατε - Θα είμαι η δήμαρχος όλων των δημοτών Λαγκαδά»
 

Από το μπαλκόνι του εκλογικού κέντρου της και με τους υποστηρικτές της να έχουν προκαλέσει το αδιαχώρητο στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά και να την αποθεώνουν, η νέα δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της.

«Όπως βλέπετε είμαι εδώ. Πιστή στην υπόσχεση που σας είχα δώσει ότι το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα είμαστε εδώ για να πανηγυρίσουμε. Νικήσαμε. Σήμερα νίκησε ο δήμος Λαγκαδά. Νικήσαμε όλοι μαζί. Η εντολή που μου δώσατε είναι πανίσχυρη. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου είναι εκπληκτική. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία», ήταν τα πρώτα λόγια της πρώτης γυναίκας δημάρχου στην ιστορία του δήμου Λαγκαδά.

«Απόψε κλείσαμε οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν. Κι από αύριο το πρωί, ενωμένοι, όλοι μαζί, ξεκινάμε για να χτίσουμε το δήμο Λαγκαδά που ονειρευόμαστε. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους δημότες Λαγκαδά. Σε αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Θα είμαι η δήμαρχος όλων των δημοτών Λαγκαδά», τόνισε η Νίκη Ανδρεάδου.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολλούς ανθρώπους. Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Όμως, θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω από την οικογένειά μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η στήριξή τους ήταν η δύναμή μου. Το μεγαλύτερο όπλο μου. Χωρίς την κατανόηση και την μοναδική υποστήριξη της οικογένειάς μου δεν θα είχα καταφέρει να ανταποκριθώ ούτε στις υποχρεώσεις μου ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά, ούτε ως γιατρός στη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού, ούτε στον απαιτητικό προεκλογικό αγώνα. Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την ομάδα μου, τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε από κοινού», επισήμανε.

«Από αύριο κιόλας σηκώνουμε το μανίκια. Πιάνουμε δουλειά. Σας ζήτησα να μας εμπιστευτείτε και το κάνατε. Δεν θα σας διαψεύσουμε».

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium