Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 20:11:32Επισκέπτες Online: 475


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στο κέντρο αισθητικής Body & Beauty περιποίηση και ευεξία πάνε μαζί!
14-10-2023
Στο κέντρο αισθητικής Body & Beauty περιποίηση και ευεξία πάνε μαζί!
 

Για το κέντρο αισθητικής Body and Beauty στο Λαγυνά σίγουρα θα έχει ακούσει τα καλύτερα!

Το αποδεικνύουν άλλωστε όχι μόνο οι θετικές αξιολογήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και το εξυπηρετικό και εκπαιδευμένο προσωπικό και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για αποτρίχωση, αδυνάτισμα, σολάριουμ και μεσοθεραπεία.

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να συνδυάσετε τις θεραπείες που επιθυμείτε μαζί με μασάζ ή τζακούζι για να πετύχετε περιποίηση και χαλάρωση μαζί!

 

Στο Body and Beauty δίνουν τεράστια βάση σε όλους τους κανόνες υγιεινής και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο στον βαθύ καθαρισμό του προσώπου, αφού είναι η βάση όλων των θεραπειών και πρωτοκόλλων. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πραγματοποιείται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, ώστε το δέρμα να είναι καθαρό από σμήγμα και νεκρά κύτταρα.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως με τον καθαρισμό αποβάλλονται μικρόβια και βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και ακμή, ειδικά όταν δεν ακολουθούνται τους κανόνες υγιεινής.Κάθε τύπος δέρματος έχει ανάγκη τον βαθύ καθαρισμό. Η συχνότητα που πραγματοποιείται εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και από τις ανάγκες του ατόμου. Το αποτέλεσμα μετά τον καθαρισμό είναι ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα που είναι έτοιμο να δεχτεί τα ανάλογα προϊόντα, για να αναδείξουν τα μέγιστα αποτελέσματά τους.

Το προσωπικό του κέντρου αισθητικής Body & Beauty βρίσκεται στη διάθεση σας για να παρέχει πληροφορίες και έχοντας πλήρη γνώση των θεραπείων και της χρήσης των μηχανημάτων.ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Body & Beauty

ΛΑΓΥΝΑ - έναντι Δημοτικού Σχολείου

Τηλ. 2394 112 130 - 6975 462 322
 Κλείστε ραντεβού online στο
www.body-beauty.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium