Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/5/2024 01:39:28Επισκέπτες Online: 1439


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δύο συγγραφείς παρουσιάζουν τα βιβλία τους στο Κολχικό
08-11-2023
Δύο συγγραφείς παρουσιάζουν τα βιβλία τους στο Κολχικό

Το βιβλιοπωλείο του Κολχικού «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια» συμπληρώνει αυτό το διάστημα τα δύο χρόνια λειτουργίας του και έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Αλλωστε, το «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια» δεν είναι ένα απλό βιβλιοπωλείο στο Κολχικό, αλλά ένας χώρος πολιτισμού σχεδιασμένος για παιδιά, που γίνονται αναγνώστες στην αγκαλιά των γονιών τους! 

Το βιβλιοπωλείο αποπνέει μια αίσθηση γαλήνης και ξεκούρασης, αφού είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην κουράζει τον βιβλιόφιλο και να προσελκύει τα παιδιά. Το σκηνικό μοιάζει με ένα μεγάλο κάστρο μέσα στη φύση, όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του χώρου. Νεράιδες και ιππότες ξεπροβάλλουν μέσα από τα βιβλία και τα ράφια είναι σχεδιασμένα σε χαμηλό ύψος για να παίρνει κάθε παιδί από μόνο του ό,τι του τραβήξει την προσοχή!

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε το βιβλιοπωλείο «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια» και να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6μμ. με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό θα υποδεχτούμε τις υπέροχες Έφη Καγχξίδου και Λίνα Σπεντζάρη, δύο αξιόλογες συγγραφείς που με την υπέροχη πένα τους μας έχουν ταξιδέψει σε ιστορίες της ελληνικής πραγματικότητας. Βασισμένα πάντα σε αληθινά γεγονότα, τα βιβλία τους μαγεύουν τους αναγνώστες και τους γνωρίζουν συγκλονιστικές στιγμές και γεγονότα που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία της πατρίδας μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 18.00 να γνωρίσετε από κοντά τις συγγραφείς Εφη Καγχξίδου και Λίνα Σπεντζάρη και να παραλάβετε βιβλία με αφιέρωση από τις συγγραφείς. Η γλυκυτατη ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Αθηνά Ταχμαζίδου θα σας περιμένει με ανυπομονησία!
Αν θέλετε να παρακολουθείτε τις δράσεις του «ΔιαβάΖΩ Παραμύθια», ακολουθείστε το βιβλιοπωλείο στα κοινωνικά δίκτυα:

facebook ΔιαβάΖΩ Παραμύθια

Instagram diavazo_paramithia

«ΔιαβάΖΩ Παραμύθια»
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΚΟΛΧΙΚΟ
Τηλ. 23940 41040 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium