Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/2/2024 11:56:14

Επισκέπτες Online: 423


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γκούτης: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά την ομάδα του Λαγκαδά»
04-12-2023
Γκούτης: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά την ομάδα του Λαγκαδά»
 

Ο ΑΟ Λαγκαδά (είναι η συνέχεια της ΑΠΕΛ) συστάθηκε στο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα του Λαγκαδά φιγουράρει στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Ο παράγοντας της ομάδας, Κωνσταντίνος Γκούτης για την προσπάθεια του συλλόγου, στον Παύλο Κερασιώτη είπε:

«Για δύο χρόνια η ομάδα θα λέγεται ΑΟ Λαγκαδά και μόλις διαγραφεί το παλιό ΑΦΜ της ΑΠΕΛ, θα ονομαστούμε ΑΠΕ Λαγκαδά. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε διοίκηση (στη φωτογραφία η διοίκηση της ομάδας του Λαγκαδά), προσπαθήσαμε αρχικά να φτιάξουμε το γήπεδο. Μέλημά μας ήταν να είναι λειτουργικό το γήπεδο. Ανακαινίσαμε τα αποδυτήρια, βελτιώσαμε τον αγωνιστικό χώρο που ήταν σε κακή κατάσταση. Σε αυτή την προσπάθεια μας βοήθησε ο κόσμος, που είναι κοντά στην ομάδα. Στη διοίκηση υπάρχουν νέα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς εκτός από εμένα που ήμουν στο Καβαλάρι και τον Γιαμαλή στο Κολχικό, όλοι οι υπόλοιποι τώρα ασχολήθηκαν ενεργά με κάποια ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί. Η διοίκηση τρέχει μέσω και χορηγών την ομάδα. Οι Γιώργος Κούκος, Γιώργος Τσομπάνογλου, Χρήστος Μπέζαρης, Στράτος Σωτηριάδης, Πασχάλης Τσομπάνης, Θοδωρής Ναλμπάντης, Γρηγόρης Γιαμαλής και εγώ τρέχουμε την ομάδα. Αναφορικά με το αγωνιστικό, έγινε κάλεσμα το καλοκαίρι σε όποιους παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Παράλληλα, κάναμε και κάποιες προσθήκες. Εχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο και αξιόμαχο σύνολο. 

Εχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, όμως και νεαρούς ποδοσφαιριστές με μέλλον. Ο στόχος είναι να κινηθούμε με παιδιά από την ακαδημία, που φτιάξαμε τώρα, όταν δηλαδή οργανώθηκε η πρώτη ομάδα. Και με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα. Ξεκινήσαμε με νίκες στο Πρωτάθλημα, έχοντας ένα πολύ καλό προπονητή τον Θ. Αργυρόπουλο, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της ακαδημίας μας. Η ομάδα δείχνει καλό πρόσωπο στα παιχνίδια.

Σέβονται την ΑΠΕΛ, όπως και εμείς αυτούς. Γερακαρού, Λευκοχώρι, Ζαγκλιβέρι και Κριθιά έχουν καλές ομάδες. Δύο σύλλογοι θα κερδίσουν στο τέλος την άνοδο. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στην παραπάνω κατηγορία».


www.metrosport.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium