Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/7/2024 23:41:54Επισκέπτες Online: 486


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Με ποιους θα διοικήσει η Νίκη Ανδρεάδου
09-12-2023
Με ποιους θα διοικήσει η Νίκη Ανδρεάδου
 

Παρότι οι μέρες μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων πλησιάζουν, η ίδια εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά της και δεν ανακοινώνει τις θέσεις στους συνεργάτες της

Γρίφος παραμένει για τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους στον Λαγκαδά η λίστα με τα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων στο πλευρό της νέας δημάρχου Νίκης Ανδρεάδου.

Ποια ονόματα ακούγονται

Τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας - Πρασίνου αναμένεται να πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Βαρβαλιός. Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης διαθέτει μια σχετική εμπειρία ως πρόεδρος Κοινότητας Λαγκαδά κατά το παρελθόν, γεγονός που θα τον οδηγήσει να αναλάβει μία από τις πιο απαιτητικές αρμοδιότητες.

Σίγουρη θεωρείται και η αξιοποίηση του επιχειρηματία Βαγγέλη Γεράκη από τα Λαγυνά, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου, με πιθανότερη θέση στην Τεχνική Υπηρεσία.

Για την αντιδημαρχία Οικονομικών - Διοικητικών Υπηρεσιών, ακούγεται το όνομα του λογιστή Ανέστη Πετρίδη.

Το δύσκολο έργο της ΔΕΥΑ Λαγκαδά αναμένεται να αναλάβει ο Βασίλης Δημητριάδης από τον Λαχανά, με πιθανό αντιπρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης τον Γιώργο Τζανή.

Για την απαιτητική θέση της προεδρίας των Λουτρών Λαγκαδά ακούγεται το όνομα του Μιχάλη Σκορδά από τη Χρυσαυγή και της Σταυρούλας Στάθη για την θέση αντιπροέδρου η αντίστροφα.

Για τη θέση του προέδρου δημοτικού συμβουλίου ακούγεται το όνομα του Δημήτρη Μάρκου και του λογιστή Σταύρου Μπάσια, με τον δεύτερο να «παίζει» και για την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.

Την αντιδημαρχία Αθλητισμού - Πολιτισμού πιθανόν να αναλάβει ο δικηγόρος από το Ζαγκλιβέρι Χαράλαμπος Κυργιάννης, λόγω και της πολυετούς ενασχόλησης του με την διοίκηση της ΕΠΣΜ.

Θέσεις αντιδημάρχων αναμένεται να λάβουν και οι Ηλίας Στόιος από την Ασσηρο στην Πολιτική Προστασία, όπως και ο γιατρός Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος ως αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Σοχού.
Την αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης πιθανόν να αναλάβει ο Γιώργος Κούκος.

Όλα τα παραπάνω προέρχονται από πληροφορίες του lagadas.net, με τις τελικές αποφάσεις της Νίκης Ανδρεάδου να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο

Το νέο 35μελές δημοτικό συμβούλιο θα ορκιστεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά.

 Η παράταξη της νέας δημάρχου Νίκης Ανδρεάδου καταλαμβάνει 21 έδρες. Μία στον Βερτίσκο (Αγγελος Μήτσας), μία στον Λαχανά (Βασίλης Δημητριάδης), δύο στην Aσσηρο (Ηλίας Στόιος, Γιώργος Ροφαλίκος), μία στα Καλλίνδοια (Χαράλαμπος Κυργιάννης), δύο στην Κορώνεια (Γιώργος, Τζάνης, Πέτρος Μακρίδης), μία στον Σοχό (Κώστας Μιχαηλίδης), 13 στον Λαγκαδά (Βασίλης Βαρβαλιος, Γιάννης Καραγιαννίδης, Γιώργος Κούκος, Χαράλαμπος Κριτόπουλος, Ανέστης Πετρίδης,  Σταύρος Μπασιάς, Βαγγέλης Γεράκης, Δημήτρης Μάρκου, Μιχάλης Σκορδάς,  Σταυρούλα Στάθη, Γεωργία Μιχαηλίδου, Δημήτρης Σακονίδης, Γιάννης Γιαννόγλου).

Η «Νέα Αρχή» του Γιάννη Αναστασιάδη καταλαμβάνει 13 έδρες. Μία στον Λαχανά (Γιώργος Ξενιτίδης), μία στην Ασσηρο (Κώστας Μπίζπος), δύο στα Καλλίνδοια (Βασιλεία Λούρδα,  Αναστασία Αδαμούδη), δύο στην Κορώνεια (Γιώργος Σακονίδης, Εμμανουήλ Πατλιάκας), τρεις στον Σοχό (Γιώργος Σεπιάδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Σαπλαμίδης), τέσσερις στον Λαγκαδά (Γιάννης Αναστασιάδης, Νίκος Αναστασιάδης, Απόστολος Μισχόπουλος, Γιάννης Κολασίδης).

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέγει τον επικεφαλής της στον Λαγκαδά, Φίλιππο Γεωργουδάκη.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium