Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/5/2024 21:49:16Επισκέπτες Online: 576


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά (φωτο)
18-12-2023
Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά (φωτο)
 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ορκίστηκε η νέα Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, στην κατάμεστη από δημότες αίθουσα «Μυγδονία» στα Λουτρά Λαγκαδά, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκκλησιαστικών και στρατιωτικών αρχών, θεσμών, φορέων και συλλόγων.

Την Τελετή Ορκωμοσίας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ. Πλάτων, o οποίος δώρισε στην κα. Ανδρεάδου μία εικόνα του Ιησού Χριστού «για να την έχετε στο γραφείο σας και να αντλείτε δύναμη κάθε φορά που θα χρειάζεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και να λύσετε προβλήματα», όπως είπε απευθυνόμενος στη νέα δήμαρχο. «Η πόρτα της Μητρόπολής μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσάς, όπως ήταν και για τους προκατόχους σας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η συνεργασία είναι απαραίτητη και από την πλευρά μας θα πρέπει να την θεωρείτε δεδομένη», πρόσθεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης.

Η νέα Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, μίλησε για τον συμβολισμό της ημέρας. «Ο σημερινός όρκος μας είναι η πρώτη ομόφωνη πράξη Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, που, ανεξαρτήτως παραταξιακής προέλευσης, αποδεχόμαστε την τιμή και το χρέος να υπηρετήσουμε το κοινό καλό όλων των συμπολιτών μας».

Η κα. Ανδρεάδου επανέλαβε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά. «Θα είμαι Δήμαρχος όλων. Εκείνων που μας ψήφισαν, αλλά και εκείνων που δεν μας ψήφισαν. Θα είμαι Δήμαρχος του Δήμου Λαγκαδά και όχι μόνο της πόλης του Λαγκαδά. Ό,τι έχω πει ισχύει. Χωρίς την παραμικρή έκπτωση. Θα είμαι απολύτως συνεπής».

Η νέα Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά ξεκαθάρισε ότι «με αταλάντευτες και αδιαπραγμάτευτες αρχές μας την αξιοκρατία, την διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση, και με σταθερές τον σεβασμό προς όλους και την μέγιστη ενεργοποίηση του δυναμικού που διαθέτει ο τόπος μας, προχωράμε με όραμα την αλλαγή».

Και συμπλήρωσε: «Δίνουμε την υπόσχεση για έναν Δήμο ανθρώπινο, ανοιχτό σε κάθε εξέλιξη, ανταγωνιστικό, που θα υιοθετεί και θα εφαρμόζει σύγχρονες τεχνολογίες, που θα είναι πρότυπο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και οικολογικής συνείδησης, που θα έχει τον πολιτισμό του στο επίκεντρο, που θα διαχειρίζεται ορθολογικά τα οικονομικά του, θα αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, θα προωθεί και θα καθιερώνει την ταυτότητά του, μα, πάνω απ' όλα, θα φροντίζει ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός στα θέματα της καθημερινότητας. Είμαι αποφασισμένη στο τέλος αυτής της πενταετίας να επιδείξουμε ισοσκελισμό προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων».
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium