Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/7/2024 17:00:55























Επισκέπτες Online: 540


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.






Με τη νέα δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου συναντήθηκε ο Στάθης Κωνσταντινίδης
23-12-2023
Με τη νέα δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου συναντήθηκε ο Στάθης Κωνσταντινίδης
 

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα έργα υποδομών και στα σχέδια για την ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη νεοεκλεγμένη δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου.

Η κ. Ανδρεάδου ανέπτυξε στον υφυπουργό το όραμα, τον σχεδιασμό και τις φιλοδοξίες της νέας δημοτικής αρχής, θέτοντας ως βασικές προτεραιότητες την κάλυψη των αναγκών σε υποδομές, τη βελτίωση της καθημερινότητας, την κατασκευή νέων σχολείων, την αγροτική οδοποιία, την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής. «Σε συνεργασία με τους νέους αντιδημάρχους και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα εργαστούμε με προσήλωση και επιμονή για έναν βιώσιμο, σύγχρονο, πράσινο, λειτουργικό, ψηφιακό δήμο Λαγκαδά» σημείωσε η νέα δήμαρχος.

Ο κ. Κωνσταντινίδης της ευχήθηκε «καλή επιτυχία και γόνιμη θητεία επ' ωφελεία των πολιτών», σημειώνοντας ότι η σημερινή πρώτη συνάντηση αποτελεί αφετηρία μιας σταθερής συνεργασίας. «Έχω τη ρητή εντολή από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να παρακολουθώ και να ενισχύω τη δρομολόγηση και υλοποίηση των έργων στη γεωγραφική περιοχή αναφοράς του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Και όταν μιλούμε για έργα δεν επικεντρώνουμε την προσοχή μας μονάχα στα λεγόμενα μεγάλα και εμβληματικά, αλλά σε όλες τις δράσεις και παρεμβάσεις που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες. Σε όλα αυτά θα είμαστε αρωγοί και μέσα από τον καλύτερο δυνατό συντονισμό θα πετύχουμε τη διάχυση της ανάπτυξης σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα» ανέφερε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης.




 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ



Επικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium