Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2024 03:52:48

Επισκέπτες Online: 661


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δήμος Λαγκαδά: Οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων
05-01-2024
Δήμος Λαγκαδά: Οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων
 

Ειδική συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδά και την εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γεώργιος Κούκος από την διοικούσα παράταξη "Πολίτες Με Όραμα", στη θέση του Αντιπροέδρου ο Απόστολος Μισχόπουλος από την παράταξη "Νέα Αρχή" και στη θέση του Γραμματέα ο Δημήτρης Σακονίδης από την διοικούσα παράταξη "Πολίτες Με Όραμα".

Για την Δημοτική Επιτροπή, τακτικά μέλη εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία οι Βαρβαλιός Βασίλης, Γεράκης Βαγγέλης, Κυργιάννης Χαράλαμπος, Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος και Πετρίδης Αναστάσιος από την παράταξη "Πολίτες Με Όραμα" και Αναστασιάδης Ιωάννης, Αναστασιάδης Νικόλαος, Μισχόπουλος Απόστολος από την παράταξη "Νέα Αρχή".

Ως αναπληρωματικοί εξελέγησαν από την διοικούσα παράταξη οι Στόιος Ηλίας, Κριτόπουλος Χαράλαμπος, Στάθη Σταυρούλα, Μακρίδης Πέτρος και Μάρκου Δημήτριος και από την αντιπολίτευση οι Μπίζπος Κωνσταντίνος, Ξενιτίδης Γεώργιος, Γεωργουδάκης Φίλιππος.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής ορίστηκε από την Δήμαρχο Νίκη Ανδρεάδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. Σταύρος Μπάσιας.

Οι αντιδήμαρχοι

ΒΑΡΒΑΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Σχεδιασμού Αποκομιδής Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Διαχείρισης Οχημάτων του Δήμου

ΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Σχεδιασμού, Εποπτείας και Συντήρησης Χώρων Αστικού Πρασίνου του Δήμου

ΣΤΟΙΟΣ ΗΛΙΑΣ: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Προστασίας του Περιβάλλοντος, κατά τόπου Δημοτικών Ενοτήτων

ΜΠΑΣΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών

ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Δομών του Δήμου, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

ΓΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Ενεργειακής Διαχείρισης και Διεύθυνσης Πολεοδομίας (άμισθος)

ΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

ΣΚΟΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ: Αντιδήμαρχος Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Αναβάθμισης, Διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Αντιδήμαρχος κατά τόπου Δημοτικής Ενότητας Σοχού (άμισθος)

Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι

Εντεταλμένος Σύμβουλος κατά τόπου Δημοτικής Ενότητας Βερτίσκου: Μήτσας Αγγελος

Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Μέριμνα Ευπαθών Ομάδων και Ατόμων Τρίτης Ηλικίας: Κριτόπουλος Χαράλαμπος

Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Ανάπτυξης: Σακονίδης Δημήτριος

Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης: Ροφαλίκος Γεώργιος

Εντεταλμένη Σύμβουλος για την Ανάδειξη και Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την Τουριστική Ανάπτυξη: Στάθη Σταυρούλα

Εντεταλμένος Σύμβουλος Νεολαίας και Εθελοντισμού: Γιάννογλου Ιωάννης

Εντεταλμένος Σύμβουλος Ευρωπαϊκών και Εθνικών Προγραμμάτων: Καραγιαννίδης Ιωάννης

Οι θέσεις προέδρων νομικών προσώπων

Προτεινόμενος Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαγκαδά: Δημητριάδης Βασίλειος

Προτεινόμενη Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά: Μιχαηλίδου Γεωργία

Προτεινόμενος Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής: Κριτόπουλος Χαράλαμπος

Προτεινόμενος Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής: Κυργιάννης Χαράλαμπος

Η νέα Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, αμέσως μετά την ανακοίνωση του σχήματος διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, δήλωσε:

«Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά θα είναι μια συλλογική προσπάθεια η οποία θα στοχεύει στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει την πρόοδο του Δήμου Λαγκαδά, προωθώντας ένα κλίμα συνεργασίας και διαφάνειας. Η νέα ομάδα είναι αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Εμπνευσμένοι από την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πολίτες του Δήμου στις πρόσφατες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αναλαμβάνουμε την υπεύθυνη αυτή αποστολή, έχοντας πλήρη συναίσθηση των υποχρεώσεών μας».
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium