Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/3/2024 06:43:25Επισκέπτες Online: 291


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανεξίτηλες Αναμνήσεις και Μαγικές Χριστουγεννιάτικες Στιγμές στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
16-01-2024
Ανεξίτηλες Αναμνήσεις και Μαγικές Χριστουγεννιάτικες Στιγμές στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Όταν τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα σχολεία μας μεταμορφώνονται σε έναν χώρο γεμάτο μαγεία και χαρά. Φέτος, τα μαθήματα και οι δραστηριότητές μας είχαν έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, που έδωσε σε όλους μας αξέχαστες αναμνήσεις.

Κάθε στιγμή, από το στολισμό του δέντρου μέχρι τα χαμόγελα των παιδιών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Aγιου Βασίλη, αποτελεί μια ιστορία που θα μείνει στην καρδιά μας για πάντα.

Οι μικρές στιγμές, όπως η περηφάνια στα μάτια ενός παιδιού όταν κατασκευάζει το δικό του χιονάνθρωπο ή η συγκίνηση κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης Ιστοριών από τους καθηγητές, είναι πραγματικά τα στοιχεία που κάνουν αυτή την περίοδο τόσο μαγική. Είναι οι στιγμές αυτές που υπενθυμίζουν σε εμάς, τους δασκάλους και τους γονείς, την αληθινή σημασία των Χριστουγέννων: τη διδασκαλία της αγάπης, της κοινότητας και της θετικότητας.

Κάθε χρόνο, αυτές οι αναμνήσεις γίνονται μέρος της ιστορίας των σχολείων μας, προσθέτοντας μια νέα σελίδα στο βιβλίο της παράδοσής μας. Με κάθε γέλιο, κάθε τραγούδι και κάθε δημιουργία, χτίζουμε μια ατμόσφαιρα όχι μόνο γιορτής αλλά και μάθησης, ενισχύοντας τη σημασία του να μοιράζεσαι και να εκτιμάς τις μικρές χαρές της ζωής.

Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, πλούσιες σε αγάπη και γνώση, αποτελούν τον πυρήνα του εκπαιδευτικού μας έργου και τον λόγο που κάθε Χριστούγεννα είναι για εμάς ένας καινούργιος θησαυρός που προσθέτουμε στην καρδιά και το πνεύμα του κάθε παιδιού.

Όλοι εμείς, στα Manoloudi Language Schools, πιστεύουμε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια γιορτή, είναι μια εμπειρία που ζωντανεύει μέσα από τα μάτια των μαθητών μας.

Δείτε τη μαγεία μέσα από τα μάτια μας!!

Κάθε γωνιά του σχολείου μεταμορφώνεται σε ένα θαυμαστό χριστουγεννιάτικο τοπίο, με τους μαθητές μας να στολίζουν ενθουσιασμένοι με πληθώρα χριστουγεννιάτικων στολιδιών, φωτάκια και ένα υπέροχο λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κάθε πόρτα του σχολείου γίνεται ένα έργο τέχνης. Ένας Aγιος Βασίλης που σφήνωσε στην καμινάδα, ο Rudolf με την κόκκινη μυτούλα του, ένα παραμυθένιο Gingerbread Village και ένα ζεστό τζάκι με τις καλτσούλες να περιμένουν το δώρο τους… η δημιουργικότητα των μαθητών μας δεν έχει όρια!

Στο εκπληκτικό μας εργαστήριο Χριστουγέννων, οι μαθητές κατασκεύασαν χιονάνθρωπους από σόδα, έφτιαξαν χειροποίητα στολίδια από χαρτί και ξύλο για να τα δωρίσουν στον παππού και τη γιαγιά. Η διαδικασία αυτή ενίσχυσε την ομαδική εργασία και την καλλιτεχνική έκφραση.

Τα Κάλαντα διαδραμάτισαν κεντρικό ρόλο στις γιορτές μας, με τους μαθητές μας να πηγαίνουν από τάξη σε τάξη, τραγουδώντας κάλαντα, μοιράζοντας χαρά και μεταφέροντας το εορταστικό πνεύμα σε κάθε γωνιά των σχολείων μας.

Η επίσκεψη του Aγιου Βασίλη ήταν το αποκορύφωμα της ημέρας.

Όχι μόνο βοήθησε τους μαθητές μας με τις χρωμοσελίδες και τις κατασκευές αλλά παρακολούθησε και ταινίες μαζί τους. Η παρουσία του έδωσε μια μαγική αίσθηση στην ημέρα μας!!

Το Γράμμα προς τον Aγιο Βασίλη ήταν μια δραστηριότητα που έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές μας να εκφράσουν τις σκέψεις και τις ευχές τους.

Και το πιο συγκινητικό;

Ο Aγιος Βασίλης απάντησε σε κάθε γράμμα που έλαβε από τους μαθητές μας!

Όλες αυτές οι δραστηριότητες είχαν ένα βαθύτερο εκπαιδευτικό νόημα. Μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργία, οι μαθητές μας μαθαίνουν την αξία της συνεργασίας, της φαντασίας και της εκφραστικότητας.

Τα Χριστούγεννα στο σχολείο μας δεν είναι απλά μια γιορτή, είναι μια εμπειρία που διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις αναμνήσεις των παιδιών μας για πάντα.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagrammanoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο: manoloudi1998@gmail.com
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium