Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/3/2024 07:44:52Επισκέπτες Online: 355


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Κορυφαία Επιλογή στην Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη
22-01-2024
Κορυφαία Επιλογή στην Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη
 

Τα σχολεία μας κατακτούν την Κορυφή!!

Λαμβάνουν τη Διάκριση "Αετοί της Εκπαίδευσης" και αναγνωρίζονται ως κορυφαία επιλογή πελατών για το 2023!!


 

Στην καρδιά της παιδείας και της μάθησης, τα Manoloudi Language Schools αποτελούν πλέον ένα φάρο γνώσης και ξεχωρίζουν για την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουν, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση του θεσμού "Αετοί της Εκπαίδευσης" για το έτος 2023. 


 

Σε έναν κόσμο όπου οι γλώσσες αποτελούν το κλειδί για την παγκόσμια επικοινωνία και την προσβασιμότητα, τα Manoloudi Language Schools κατέκτησαν την πρώτη θέση στην καρδιά γονέων και μαθητών αποσπώντας τον τίτλο του "Αετού της Εκπαίδευσης" για το 2023. Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ψήφων από την κοινότητα, τα σχολεία μας διακρίθηκαν, αποδεικνύοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που το κοινό έχει δείξει στην ποιότητα και τη φιλοσοφία του.


 

Με έναν αστείρευτο ζήλο για διαρκή βελτίωση και καινοτομία, τα Manoloudi Language Schools έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις καρδιές των γονέων και μαθητών.
Με τη διάκριση αυτή,
  τα Manoloudi Language Schools έχουν πλέον αποδείξει ότι η εκπαιδευτική τους φιλοσοφία και η επιμονή στην προσωπική προσέγγιση κάθε μαθητή είναι που το καθιστούν πρωτοπόρο στον τομέα τους. 


 

Από την προσχολική ηλικία μέχρι και την ενήλικη ζωή, η εκμάθηση ξένων γλωσσών έχει αποδειχθεί καίρια για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία, καθώς και για την προσωπική εξέλιξη και ευημερία.

Η εκμάθηση μιας ή περισσότερων ξένων γλωσσών αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο της αναπτυξιακής διαδικασίας κάθε παιδιού. Εκτός αυτού ανοίγει πόρτες σε διεθνείς ευκαιρίες, ενισχύει την ευελιξία του μυαλού, την πολιτισμική κατανόηση και την επικοινωνιακή ικανότητα. Τα Manoloudi Language Schools αναγνωρίζουν αυτές τις αξίες και έχουν σχεδιάσει τα προγράμματά τους με στόχο την πλήρη γλωσσική και προσωπική εξέλιξη του κάθε μαθητή.
Οι γονείς που επιθυμούν να δώσουν στα παιδιά τους ένα προβάδισμα στη ζωή, θα βρουν στα
 Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ ένα σύμμαχο αφοσιωμένο στην αριστεία.

Με μια παράδοση επιτυχίας 30 ετών και μια ομάδα εξειδικευμένων διδασκόντων, εγγυόμαστε όχι μόνο την ακαδημαϊκή επάρκεια αλλά και την ανάπτυξη σημαντικών ζωτικών δεξιοτήτων.

Με την τιμητική αυτή διάκριση, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ επιβεβαιώνουν την υπόσχεσή του για εξαιρετική παιδεία και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να αναπτυχθεί σε έναν πολύγλωσσο και διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο. 

Ευχαριστούμε τους γονείς και μαθητές μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο για την εκπαιδευτική αριστεία.

Ενταχθείτε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη και ανακαλύψετε τη χαρά της εξερεύνησης μιας νέας γλώσσας.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: www.manoloudi.eu 

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο : manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής : https://www.manoloudi.eu/eggrafi/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium